MISIJA: Radost življenja

507

KARE predstavlja ideje u opremanju interijera koje karakterizira različitost i neuobičajen dizajn – jedinstven i individualan kao što su i naši kupci. S tom vizijom i nepresušnom raznolikošću novog namještaja, rasvjete i dodataka za opremanje prostora – daleko od proizvoda za široke mase – KARE osvaja naklonost ljubitelja dobrog dizajna diljem svijeta.

U više od 100 KARE salona u gotovo 50 zemalja pokazujemo kako se mogu ostvariti ideje iz snova u opremanju interijera.

KARE Hrvatska nudi veliki izbor ideja u našim salonima u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku. Kupci mogu doživjeti svim čulima očaravajući dizajn i uzbudljivi lifestyle kroz eksponate, uz savjetovanje i podršku stručnjaka od početka do kraja projekta.

Dizajn i proizvodi

S proizvodnim asortimanom koji čine sofe, naslonjači, stolice, stolovi, komode, stolići, ormari, rasvjeta, vaze, tepisi, slike i nebrojeno mnogo dekorativnih detalja, uz mogućnost izbora boja i materijala, trudimo se ispuniti svačiji san o prekrasno uređenom interijeru. Ukoliko proizvod nosi naziv KARE, taj proizvod je dizajnirao i izradio KARE. Naš kreativni tim pomno prati trendove u svijetu namještaja te stvara lookove i kolekcije u sada već prepoznatljivom KARE dizajnu. Zahvaljujući tome, naši klijenti mogu uživati u originalnom namještaju.

Savjetovanje i usluge

Ljubitelji uređenja interijera vole zabavu i uzbuđenje koje pružaju KARE idejna rješenja – naposlijetku, život je već dovoljno ozbiljan. Imajući to u vidu, svaka KARE trgovina u svijetu nudi personalizirano savjetovanje i usluge, uz profesionalne savjete svojih stručnjaka koji znaju prepoznati što je svakom klijentu najbitnije. Klijenti na taj način dobivaju savjete stručnjaka s višegodišnjim iskustvom u opremanju interijera, a uz pomoć inovativnih alata izrađenih posebno za KARE lako je vizualizirati svaku ideju. KARE nudi KARE aplikaciju proširene stvarnosti za uređenje interijera , detaljno 3-D prostorno planiranje, privatno savjetovanje, razvijanje spektra boja, pomoć pri odabiru materijala, pomoć pri opremanju prostora i savjete za održavanje namještaja.

Godine 2016. uspostavljanjem KARE Objekt gmbH tvrtka objedinjuje svoje usluge za uređenje interijera. Prepoznatljiv izgled brenda – potpomognut opsežnom mrežom usluga vezanih za uređenje interijera poslovne namjene – rezultira neprekidno rastućom potražnjom, od hotela i restorana do studentskih hostela i montažnih kuća.

Posrednički ugovori – stručnjaci stručnjacima

Od jednostavnog i modernog do elegantnog i glamuroznog, od vješto izmiješanih stilova do korporativnog minimalizma naši stručnjaci za opremanje objekata dizajnirat će i kreirati savršen ambijent za uspjeh vašeg poslovanja.

  • Imamo mrežu poslovnih partnera i suradnika – arhitekti, dizajneri interijera
  • U fokusu svakog projekta su želje i ideje naših klijenata koje oživljavamo uz vodstvo stručnjaka
  • Nudimo kompletnu uslugu opremanja objekata, od hotela, ugostiteljskih objekata, evenata, apartmana i vila, do poslovnih prostora

Kada je riječ o opremanju poslovnih objekata, KARE brend je sinonim za jedinstvena rješenja u opremanju i feel-good atmosferu. Gotova rješenja ili strateški postavljeni dekorativni detalji, naša usluga, namještaj, dekoracije – pružit će ‘ono nešto’ vašem prostoru i stvorit će atmosferu pogodnu za realizaciju vaših poslovnih ideja i uspjeha.