Otkrijte The House of Suntory, japansku eleganciju i inovaciju u tri izvanredna pića

The House of Suntory, jedan od najprestižnijih proizvođača premium alkoholnih pića, donosi jedinstvene okuse Japana, savršeno balansirajući tradiciju i inovaciju. Svako piće iz njihove ponude nosi duh japanskog majstorstva i vrhunske kvalitete, pružajući iskustvo koje nadilazi običnu degustaciju – to je prava proslava japanske kulture i zanatskog umijeća. U srcu portfelja The House of Suntory nalaze se tri izvanredna proizvoda: Roku ginHaku vodka i Toki viski, koji utjelovljuju filozofiju japanske preciznosti i elegancije.

Na jedinstvenom događaju koji je bio mnogo više od same degustacije, okupljeni su imali priliku okusiti autentična japanska pića, koja su u svaki trenutak unijela eleganciju i stil Dalekog istoka. Degustaciju japanske trilogije pića pratio je i spektakularni ice carving show koji je izveo međunarodni brand ambasador Zoran Perić, koji je za ovu prigodu stigao u Hrvatsku.

Gosti su imali priliku prisustvovati masterclassu, a Perićevo majstorstvo u oblikovanju leda dodatno je naglasilo eleganciju svakog pića, pružajući nezaboravno iskustvo koje je upotpunilo cijeli događaj.

Roku gin, izuzetno cijenjen među ljubiteljima vrhunskih pića, spaja šest posebnih japanskih botaničkih sastojaka, pažljivo spojenih s tradicionalnim elementima. Ovaj gin pruža jedinstvenu kombinaciju cvjetnih nota trešnjinog cvijeta, zelenog čaja i začinskog sansho papra, stvarajući sklad okusa koji odražava bogatstvo japanskih godišnjih doba. Suptilne arome yuzua i svježina zelenog čaja dodatno naglašavaju profinjenost ovog proizvoda.

Haku vodka, izrađena od 100% japanske bijele riže, donosi posve drugu dimenziju čistoće i mekoće. Kristalna čistoća i blaga slatkoća koja proizlazi iz specifične metode filtracije kroz ugljen bambusa. Njena meka i zaokružena struktura pruža sofisticirano iskustvo, s bogatim završetkom koji naglašava delikatnu esenciju riže. Haku vodka postavlja nove standarde u svijetu vrhunskih vodka, odražavajući japansku posvećenost kvaliteti.

Toki viski, osvojio je pažnju prisutnih svojim inovativnim pristupom klasičnim japanskim viskijima, nudeći osvježavajuće note zelenih jabuka, bosiljka, grejpa i mente. Njegov završetak, obogaćen notama vanilije, bijelog papra i đumbira, pruža dubinu i kompleksnost koja zadovoljava i najzahtjevnije nepce. Toki viski odražava filozofiju stalne inovacije, uz poštovanje prema stoljetnim tehnikama destilacije.

The House of Suntory uspio je prenijeti suštinu Japana kroz svoja pića, spajajući prirodu, povijest i inovaciju u svakom gutljaju. Ova večer, ispunjena karakterom i strasti, pružila je prisutnima priliku da, barem na trenutak, osjete harmoniju Dalekog istoka.

Stock Spirits Group, jedan od vodećih proizvođača i distributera alkoholnih pića u Europi, slavi ponosnih 140 godina postojanja. Od 2009. godine, Stock Spirits Group prisutan je i u Hrvatskoj te ove godine obilježava i 15 godina uspješnog poslovanja podružnice, Stock d.o.o. Stock d.o.o. ponosi se činjenicom da je u Hrvatskoj ekskluzivni distributer za renomirane brendove poput Beam Suntory, Botran, Beluga, Fentimans i mnoge druge. Njihova dugogodišnja prisutnost na tržištu jamči vrhunsku kvalitetu i pouzdanost njihovih proizvoda, te kontinuiranu podršku njihovim partnerima i kupcima diljem Hrvatske. Stock d.o.o. nastavlja raditi s predanošću i entuzijazmom, gradeći tako još snažnije veze sa zajednicama i partnerima u Hrvatskoj. Jedna od spona koja će dodatno osnažiti tu vezu je i Botran event koji je održan 06. ožujka 2024. u Zagrebu.