Uvjeti korištenja portala hrb.com.hr

Dobrodošli na portal hrb.com.hr (u nastavku samo portal HRB)!

Tvrtka CMG Media Solutions d.o.o. omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svog portala HRB koje je regulirano uvjetima korištenja, navedenima u nastavku. Korištenjem portala HRB smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s uvjetima korištenja,te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Autorska prava

Portal HRB polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala HRB i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Portal HRB zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na vanjske web stranice

Portal HRB sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Portal HRB linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. Sve sadržaje portala HRB koristite na vlastitu odgovornost i portal HRB ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Portal HRB ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Zaštita privatnosti

Portal HRB poštuje i štiti privatnost svojih registriranih korisnika i posjetitelja. Podatke iz procesa registracije te ostale podatke o korisniku neće davati na uvid trećoj strani.

Poruke portala HRB i sponzora

Portal HRB može povremeno registriranim korisnicima poslati obavijesti portala i sponzora.

Izmjene uvjeta korištenja

Portal HRB zadržava pravo izmjene uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

PRAVILA PRIVATNOSTI