Accor grupa uskoro otvara novi planinski hotel Pullman u susjednoj Crnoj Gori

Accor, vodeća svjetska ugostiteljska grupacija, potpisala je ugovor o franšizi s CG Resortom, lokalnim investitorom iz jugoistočne Europe, za dugo očekivani Pullman Kolašin Breza hotel s pet zvjezdica u Crnoj Gori. Ovaj očaravajući hotel inspiriran planinskim krajolikom trebao bi otvoriti svoja vrata do kraja ove godine i predstavlja značajnu prekretnicu u širenju grupacije Accor na jugoistok Europe.

– Oduševljeni smo suradnjom s kompanijom CG Resort na ovom prekrasnom projektu. Partnerstvo ne samo da naglašava našu posvećenost rastu na Balkanu, već i izuzetnu vrijednost koju nam naš lokalni partner donosi. Pullman Kolašin Breza predstavlja izvanrednu fuziju stila i lokacije, koja će zasigurno impresionirati naše goste iz cijelog svijeta. Uvjereni smo da će ovaj pothvat značajno pridonijeti našem uspjehu u regiji i očarati turiste koji traže nezaboravno iskustvo u planinskom odmaralištu – rekla je Dilek Sezer, viša direktorica razvoja u grupi Accor za premium, srednje i ekonomske brendove u Jugoistočnoj Europi.

Luksuzni Pullman Kolašin Breza hotel s pet zvjezdica ima 144 sobe i 17 apartmana, s čijih se intimno ušuškanih balkona ujutro pruža spektakularan pogled na planinske vijence, popodne uživa u suncu, a navečer u promatranju zvjezdanog neba. Dizajn hotela crpi inspiraciju iz veličanstvenog planinskog pejzaža Crne Gore, harmonično spajajući moderne elemente s rustikalnim šarmom. Gosti će zasigurno uživati u upečatljivoj fasadi hotela, koja odražava okolne vrhove, kao i u visokokvalitetnom namještaju. Hotel ima izuzetne sadržaje, kao što su dva restorana s terasom, lobby bar, spa i wellness centar, zatvoreni bazen, sale za sastanke, klub za djecu i tinejdžere, spremište za skijašku opremu i podzemni parking. Hotelom Pullman Kolašin Breza će upravljati iskusna lokalna menadžment kompanija   Alpha Hotel Management, uključena u mnoge značajne projekte, uključujući budući planinski hotel   Swissôtel na Kopaoniku u Srbiji.

– Partnerstvo s grupacijom Accor pruža kompaniji CG Resort ogromnu priliku da pozitivno utječe na cjelokupan ugostiteljski sektor u Crnoj Gori. Uvjereni smo da će ova suradnja biti vrlo uspješna. Zajedno ćemo ostvariti pun potencijal ovog izuzetnog pothvata. Globalni resursi i operativni standardi svjetske klase koje nudi Accor, u kombinaciji s našim lokalnim znanjem, stvaraju idealnu osnovu za izgradnju istinski vrhunske destinacije. Veselimo se što ćemo gostima u hotelu Pullman Kolašin Breza pružiti izvanredno iskustvo – rekao je Milić Peković, direktor razvoja kompanije CG Resorts.

Crna Gora, poznata po netaknutim prirodnim ljepotama i bogatom kulturnom nasljeđu, služi kao kulisa za hotel Pullman Kolašin Breza. Smješten u Kolašinu, najvećem skijaškom i planinskom centru u zemlji, hotel se nalazi između očaravajućih planinskih vijenaca Bjelasice i Sinjajevine, uz slikovitu rijeku Taru. Gleda na padine okružene šumama u kojima dominiraju stabla breze, po kojima je hotel i dobio ime. Gosti mogu uživati u različitim iskustvima tijekom cijele godine, od avantura na otvorenom do uranjanja u živahnu kulinarsku i kulturnu ponudu regije. Lokacija hotela također omogućava lak pristup Nacionalnom parku “Biogradska gora” koji je pod zaštitom UNESCO-a, a gdje se nalazi jedna od posljednjih prašuma u Europi.

Pristupačna lokacija Kolašina omogućava dobru regionalnu povezanost preko razvijene mreže prometnica. Osim toga, poboljšana infrastruktura Crne Gore, uključujući novoizgrađenu autocestu koji povezuje Kolašin s Podgoricom, povećava udobnost putovanja. Blizina Međunarodne zračne luke Podgorica, udaljene samo 80 km i dostupne za 30 minuta vožnje novim autoputom, omogućava lak pristup glavnim europskim destinacijama.

Dijeli