Adventsko Fuliranje iz toplog doma: Wolt dostavlja blagdanske delicije na adrese svojim korisnika

Popularno adventsko Fuliranje postaje dostupno svima zahvaljujući Wolt ponudi i dostavi koja će korisnicima omogućiti kušanje raznolikih specijaliteta i poslastica poznatih kuhara s ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa

Ove godine, popularna platforma za dostavu hrane Wolt Hrvatska pridružuje se adventskom duhu i svojim korisnicima omogućava da uživaju u posebnim blagdanskim specijalitetima s Fuliranja, ali iz udobnosti vlastitog doma.

Dostavom delicija s kućica postavljenih na Fuliranju na zagrebačkom Strossmayerovom trgu, Wolt dodatno obogaćuje blagdansko iskustvo vlastitih korisnika, ali i svoju već raznoliku ponudu. Uz već poznate burgere s Picnic kućice, Wolt će u danima zagrebačkog Adventa od 11. prosinca 2023. do 7. siječnja 2024. dostavljati i širok spektar kulinarskih užitaka koji će zadovoljiti sva nepca.

Wolt korisnici uživat će u dobro poznatim jelima i omiljenim poslasticama Fuliranja, poput buncek burgera iz Full Circle-a te posebnim izdanjima klasičnih jela renomiranih chefova i restorana. Chefovi Mate Janković i Damir Tomljanović također će predstaviti raznovrsne kobasice, dok će Ivan Pažanin donijeti svoje gourmet burgere.

Iz Izakaye stižu sočna peciva i hrskava tempura, a Beg’s donosi biljne novitete poput “Burek Sarme” i “Jack jabuke u šlafroku”. Ne smijemo zaboraviti ni Boogie Lab i već dobro poznate kronate, koji nam stižu u nevjerojatnim blagdanskim okusima. Lokalni specijaliteti i adventska iznenađenja iz Good Food-a i Pizza Social Club-a, neodoljive poslastice iz Briocherieja te inovativne ponude iz RougeMarina i Bistro&Pizzerije Public pružit će svakome priliku da pronađe svoje omiljeno jelo ili dva na ovogodišnjem Fuliranju.

Narudžbe ponude s Fuliranja uz Wolt dostave bit će dostupni na Wolt platformi svakog radnog dana od 12 do 15 sati, s mogućnošću produženja ovisno o operativnim mogućnostima kućica, dok će sama inicijativa trajati do 7. siječnja 2024. godine.

Marin Šušnjar, Generalni direktor Wolt Hrvatska, ističe: “U Woltu smo uvijek fokusirani na inovacije i pružanje dodatnih pogodnosti našim korisnicima. Ovih blagdana želimo unaprijediti njihovo iskustvo, omogućujući im uživanje u raznolikim blagdanskim okusima gdje god se nalazili bilo da su na poslu ili kod kuće. Fuliranje i njegova raznolika ponuda je idealna prilika da ponudimo nešto posebno stoga vjerujemo da će naši korisnici uživati u ovim blagdanskim poslasticama.”

Dodatnu atrakciju na Fuliranju predstavlja maskota Yuho, koja će „uživo“ biti prisutna na Fuliranju tijekom vremena dostava, pružajući korisnicima priliku za zajedničko fotografiranje. Također, Wolt će organizirati posebne kodove s popustima isključivo za ponudu s Fuliranja. Ovom inicijativom, Wolt Hrvatska se još jednom istaknuo kao platforma koja drži do svojih korisnika i kontinuirano ulaže u napredak njihovih iskustava.