Aminess Hospitality Group nastavlja širenje uz akviziciju Boutique Hotela Bellevue

Hotel Bellevue

Riječ je o trećem Aminessovom preuzimanju operativnog poslovanja hotela izvan vlastitog vlasničkog portfelja u posljednja dva mjeseca. Sva tri hotela nalaze se na crikveničko-vinodolskoj rivijeri.

Management kompanija Aminess Hospitality Group produžetak je poslovanja tvrtke Aminess Hotels & Resorts, a u protekla dva mjeseca djelovanja preuzela je operativno poslovanje Hotela Lišanj iz Novog Vinodolskog i Hotela Mediteran iz Crikvenice. Sada u svoj portfelj dodaje još jedan kvarnerski hotel – riječ je o Boutique Hotel Bellevue 4* iz Crikvenice, koji je ujedno vrlo bitan dodatak ukupnom Aminess portfelju hotela na sjevernoj jadranskoj obali.

Boutique Hotel Bellevue nalazi se u samom srcu Crikvenice, tek nekoliko koraka udaljen od crikveničke gradske plaže. Ovaj novoizgrađeni hotel prostire se na osam katova i gostima na raspolaganje nudi 41 sobu, unutarnji bazen, wellness centar na najvišoj etaži, bar i restoran obogaćen već provjerenim Half 8 konceptom. Nakon Paga i Novigrada, ovo će biti treća inačica Half 8 koncepta restorana, kojim se promovira mediteranska atmosfera i kuhinja, a gostima omogućuje uživanje u lokalnim obrocima na otvorenoj terasi na samoj obali.

Kao i kod svih hotela čije operativno poslovanje preuzima Aminess, i u ovom će postojeća ponuda biti unaprijeđena uz podršku iskusnih Aminessovih stručnjaka. Poseban fokus bit će na gourmet ponudi budući da Aminess Hotels & Resorts već godinama surađuje s najboljim domaćim chefovima poput Davida Skoke, Melkiora Bašića, Matije Bogdana i Hrvoja Zirojevića. Poznati chefovi, osim osmišljavanja menija za Aminess hotele i restorane, vode i tečajeve za mlade kuhare i radnike zaposlene u tim objektima.

„Treće preuzimanje operativnog hotelskog poslovanja u periodu od dva mjeseca velik je motivator za nastavak našeg djelovanja na domaćem tržištu. Posebno nam je drago što smo ovog puta preuzeli boutique hotel u samom srcu Crikvenice koji savršeno nadopunjuje naš postojeći portfelj. Svi naši suradnici, uz uslugu upravljanja operativnom poslovanjem, dobivaju i prednost povezanosti s Aminess brendom koji se dugogodišnjim stabilnim poslovanjem i rastom etablirao na hrvatskom hotelijerskom i turističkom tržištu“, izjavio je Mladen Knežević, član uprave Aminess Hotels & Resorts.

Tvrtka Aminess Hotels & Resorts već 56 godina djeluje na domaćem tržištu, tijekom kojih su stečena raznolika znanja o uspješnom vođenju hotela i ugostiteljskih objekata i njihovog operativnog poslovanja. Ta znanja koriste se kako bi se svakom poslovnom partneru pružila usluga upravljanja operativnim poslovanjem potpuno prilagođena potrebama njihovog objekta.