Aura day u caffe baru Naša priča by Flâneur

Foto: Silvija Munda

Buzetska obiteljska tvrtka “Aura” koja se bavi proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda,  rakija, likera i džemova od samoniklog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu te se može pohvaliti s desetak zlatnih odličja na prestižnim svjetskim i domaćim natjecanjima, posebno za gin Karbun, novi Karbun Navy Strength gin i liker Teranino, od sad ima svoju “ambasadu” u Zagrebu, u vidu caffe bara Naša priča by Flâneur, na adresi Kamaufova ulica 22 (kod Petrove bolnice).

Foto: Silvija Munda

O čemu se radi, objasnila nam je Viktorija Akrap, mlada vlasnica ugostiteljskog obrta Flaneur, tj. caffe bara i objekta brze prehrane “Naša priča”: “Ugostiteljstvo nije samo posao; ugostiteljstvo je i emocija i užitak. Stoga želim gostima ponuditi nešto drugačije, nešto više; ne samo poslužiti ih, nego i educirati. U suradnji s udrugom G.E.T. koju vode poznati eno-gastro novinari Tomislav Stiplošek i Silvija Munda, razvijat ćemo eno-gastro priču. Osmislili smo niz aktivnosti, a jedna od njih je Aura day četvrtkom, kad će gosti imati priliku naručiti jedan od Aurinih proizvoda po promotivnoj cijeni i pritom nešto naučiti o njemu.”

Viktorija Akrap, vlasnica ugostiteljskog obrta Flaneur (Foto: Silvija Munda)

U caffe baru Naša priča, kao svojevrsnoj ambasadi destilerije Aura, gosti će moći dobiti informacije o Aurinim proizvodima, bit će organizirane vođene degustacije, a prvi Aura day će biti već u četvrtak, 26. 8. 2021., kada će se po iznimno povoljnoj cijeni, od tek 9 kuna, moći kušati Maslina i badem, jako alkoholno piće proizvedeno na bazi destilata jabuke polugodišnjom maceracijom plodova masline (sorti bjelica i leccino) i plodova badema.

Foto: Silvija Munda

“Maslina i badem će vas definitivno oduševiti! Osim toga, svidjet će vam se i ostatak ponude. Kažu da imamo finu kavu, najfinije kroasane, a uvijek imamo svježe voće za cijeđene sokove. Dođite i provjerite!”, kaže Viktorija Akrap te najavljuje: “Aura day je tek prva u nizu aktivnosti koje smo osmislili. Naše goste očekuju i vinske i gastro priče te puno zanimljivosti koje ćemo najavljivati kako budu dolazili u ponudu.”