Cocktail & Coffee Blend bar u centru Zagreba nudi veliki izbor vrhunskih koktela

Cocktail & Coffee Blend bar, u vlasništvu iskusnog barmena Filipa Lipnika, u ponudi ima veliki izbor koktela, jakih alkoholnih pića i odličnu kavu te je otvoren od 7 ujutro do kasnih večernjih sati

Cocktail & Coffee Blend bar smjestio se u strogom centru Zagreba, u Gundulićevoj ulici 33. Bar koji u ponudi ima veliki izbor koktela, jakih alkoholnih pića i odličnu kavu, ljetos je otvorio iskusni barmen Filip Lipnik, koji je radio u najboljim zagrebačkim barovima. Ime blend odnosi se na koncept i tehniku blendanja, tj. miješanja alkohola, odnosno kave te cijelu filozofiju miješanja od stila interijera do pića, glazbe i gostiju.

Za dizajn interijera zaslužan je Nikola Pavlinić iz Ruan studija dok je Josipa Galić osmislila logo. Unutrašnjost Cocktail & Coffee Blend bar miks je modernog i pomalo baroknog stila što je bila inspiracija za osmišljavanje vizualnog identiteta.

Nakon Swanky Monkey Gardena i Art of Bar, jedinstvenog koncepta koji obuhvaća edukaciju barmena, bar management, dizajn i opremanje barova, radionice i event koktel catering, Filip Lipnik otvorio je vlastiti bar. Uz Filipa, za ukusnu kavu i vrhunske koktele zaduženi su i barmeni Petar i Matija.

Ugodan ambijent, veliki izbor kvalitetnih pića i, najvažnije, ljubazno i uslužno osoblje koje rado gostima predstavi i preporuči koktele, zaslužni su što je Blend bar ubrzo nakon otvaranja postao omiljeno okupljalište Zagrepčana i gostiju Zagreba.

Osim koktela i kave, koji su zaslužni da je bar pun od ranog jutra do ponoći, gostima se nude i vina, pjenušci, šampanjci i pive, ali u manjoj ponudi.

Jedan od koktela koji je među najpopularnijima je signature Serbus koktel – kombinacija gina, svježeg crvenog grejpa, limuna, sirupa od limunske trave, mente i tonica, osvježavajući miks citrusnih nota. Svakog mjeseca tim osmišljava nove recepte, a kakve točno, najbolje je da provjerite sami. Isto tako, svake druge srijede održava se event “Junior mixologist” na kojem koktele prezentiraju barmeni koji su prošli Lipikovu školu Art of Bar Academy.

Uz to, svakog vikenda rade se i dva posebna koktela koja se mogu popiti samo tog vikenda. Četvrtak i petak rezervirani su za predstavljanje nekog alkoholnog pića u varijantama koktela ili ‘perfect serving’ dok je subota koncipirana na tematskim večerima i promotivnim cijenama koktela, kao što su primjerice All single ladies partiji.