Brend Yes to beauty preuzeo vođenje luksuznog Wellness & Spa centra u Dubrovniku

Tvrtka Da ljepoti d.o.o., koja posluje pod brendom Yes to beauty, operativno vodi 11 Wellness & Spa centara, a sada su se Wellness oazama pridružili i Dubrovački Vrtovi Sunca, priopćeno je iz te tvrtke.

Wellness & Spa centar u hotelu Sun Gardens Dubrovnik prepoznat je i kroz brojne prestižne nagrade. Čak četiri godine zaredom proglašen je najboljim Spa centrom prema vodećem online magazinu Spa Traveller. Nagradu za najbolji luksuzni Spa u Hrvatskoj dobili su dvije godine zaredom od strane prestižnog World Luxury Spa Award-a.

“Zadovoljstvo nam je što ćemo operativno upravljati veličanstvenom Wellness oazom te putem naših luksuznih usluga nastaviti tradiciju Sun Gardensa te našim gostima priuštiti savršen dan potpunog opuštanja i nezaboravnog uživanja u novom Yes to beauty Wellness & Spa centru”, izjavio je generalni direktor Mladen Zebić.

Tvrtka Da ljepoti d.o.o. već je 35 godina poznata u svijetu proizvodnje, edukacije i prodaje profesionalne kozmetike za spa i beauty centre, te posluje i pod brendom Yes to beauty ili hotelskim brandom, koji od sada operativno vodi 12 luksuznih Wellness & Spa centara. Wellness & Spa centri se nalaze u Zagrebu, Crikvenici, Rabu, Makarskoj, Makarskoj rivijeri, Omišu, Dubrovniku i Austriji.

Vrhunski spa terapeuti prolaze specifičnu edukaciju u njihovoj Wellness akademiji kako bi usavršili i naučili nove tehnike masaža i rituala koje tvrtka ima u ponudi. Također, sve proizvode koje koriste u tretmanima su visokokvalitetni i luksuzni proizvodi brendova koje i sami distribuiraju i prodaju na maloprodajnom i veleprodajnom tržištu.

U ponudi imaju Spa & Beauty brend Omorovicza, organski brend Voya, inovativni talijanski beauty brend Diego Dalla Palma Professional, organski spa brend BCL, spa brend Themae Paris, organski brend Orgaid … “Vjerujemo da će nam suradnja s Sun Gardensom pružiti dodatnu snagu da budemo prvi i najbolji luksuzni Wellness & Spa centar u Hrvatskoj”, poručuju iz tvrtke.