Čak tri Aminess kampa uvrštena u top 5 najboljih kampova Hrvatske

Novigradski Aminess Maravea Camping Resort, kamp Aminess Sirena te Aminess Atea Camping Resort s otoka Krka zauzeli su prestižna mjesta u cijenjenoj kamping listi

PiNCAMP, portal za kampiranje cijenjenog njemačkog ADAC vodiča ove je godine pripremio listu od 50 najpoželjnijih kampova u Hrvatskoj, među kojima su se u top pet najboljih u Hrvatskoj po izboru portala našla čak tri kampa turističke kompanije Aminess. Pri izboru najboljih PiNCAMP je analizirao mišljenja i izbor njemačkih kampista pa je tako novigradski Aminess Maravea Camping Resort zauzeo drugo mjesto, kamp Aminess Sirena četvrto, a Aminess Atea Camping Resort s Krka peto mjesto.

Ovi su zavidni rezultati dokaz kontinuiranog ulaganja kompanije Aminess u poboljšanje svih usluga za kampiste te brige o sigurnosti gostiju, posebice u posljednjoj izazovnoj godini kada su gosti, uz sve prirodne pogodnosti i dodatne aktivnosti, tražili i siguran smještaj.

Novigradski Aminess Maravea Camping Resort privlači posjetitelje svojom dinamičnošću i izvrsnom lokacijom u srcu prirode, gdje je okružen vinogradima te maslinicima, a zahvaljujući brojnim sportskim, zabavnim i gourmet sadržajima, idealan je za opuštajući odmor. U najljepšem dijelu Njivica, duž očaravajuće šljunčane plaže, smjestio se Aminess Atea Camping Resort, koji je kao stvoren za bicikliranje i pješačenje, ponajprije zahvaljujući okolici u kojoj se nalazi. Kamp Aminess Sirena jedinstven je zahvaljujući izdvojenoj lokaciji u borovoj šumi uz more, ali isto tako vas od centra grada dijeli svega par minuta hoda.

Cijenjeni njemački autoklub ADAC i ranije je popratio podizanje kvalitete u Aminess kampovima. Podsjetimo, Aminess Maravea Camping Resort i kamp Aminess Sirena nositelji su prestižne ADAC Superplatz nagrade, čime su Aminess kampovi već redovno prisutni na listi najboljih europskih kampova. ADAC Superplatz je najviša nagrada kvalitete koju ADAC već tradicionalno jednom godišnje dodjeljuje najboljim europskim kampovima, a o njegovoj važnosti govori i činjenica da je ADAC najveći njemački i europski automobilski klub koji u svojoj bazi broji više od 18 milijuna članova.