Chef Matija Pavlic pridružuje se 7 Seasu u Njivicama

Aminess Hotels & Resorts uspješno gradi svoju gourmet ponudu kroz suradnje s istaknutim domaćim chefovima, koji donose svoje bogato znanje u Aminess restorane i hotele. Novo ime u zaista impresivnoj postavi Aminessovih chefova je Matija Pavlic, koji je svoje iskustvo gradio u The Ledburyju, londonskom restoranu s tri Michelin zvjezdice, City Social London i 360 Dubrovnik, s po jednom Michelin zvjezdicom. U njegov portfelj ulaze i tri vrhunska zagrebačka restorana – ManO, Pod Zidom i Barbieri’s.

Matija će se pridružiti Aminess timu u 7 Seas Restaurant & Bar u Njivicama, gdje će biti voditelj kuhinje i “desna ruka” svojem imenjaku i dugogodišnjem prijatelju, Matiji Bogdanu. Zajedno su radili već u raznim restoranima i postali provjereni tim, a sad ponovno okupljeni pod Aminess brendom nastavljaju svoju suradnju i zajedničku izradu nezaboravnih gourmet iskustava za sve posjetitelje 7 Seas restorana.

“Nakon rada u raznim vrstama restorana, veseli me prilika okušati se u malo drugačijem okruženju poput ovoga. Posebno mi je drago što se jedna turistička kompanija ovoliko trudi oko svoje gourmet ponude i okuplja tako snažan tim chefova koji kreiraju posebna iskustva izvan high end restorana” – zaključio je Matija Pavlic.

Ovim vrijednim dodatkom vrhunski tim Aminess chefova postaje još snažniji. U proteklih nekoliko godina pokrenute su suradnje s Davidom Skokom, Hrvojem Zirojevićem, Matijom Bogdanom i Melkiorom Bašićem, koji pomažu u oblikovanju jelovnika u Aminess objektima i putem projekta Aminess Gourmet Lab dijele svoja znanja s osobljem u gourmet sektoru.