Crikvenička hotelska kuća Jadran preuzima kamp Uvala Slana

Hotelska kuća Jadran u petak je objavila kako je prihvaćena njezina ponuda za zakup kampa Uvala Slana, s aparthotelom Club Vala u Selcu te kako se nadaju da će proces preuzimanja toga kampa biti brz.

“Jadran je primio obavijest Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i imovine o donesenoj odluci o prihvaćanju ponude za davanje u zakup kampa Uvala Slana s aparthotelom Club Vala u Selcu”, navodi se u priopćenju.

Kamp se prostire na više od 40 tisuća metara kvadratnih i raspolaže sa 190 parcela te aparthotelom kategorije četiri zvjezdice s 15 smještajnih jedinica i nalazi se u atraktivnoj uvali s pristupom plaži.

Iz Jadrana podsjećaju kako je kamp Uvala Slana bio van funkcije punih 18 mjeseci. Sam se kamp nalazi u neposrednoj blizini kampa Selce u kojeg je Jadran, kako se navodi, u posljednje tri godine uložio više od 30 milijuna kuna u uređenje parcela, nove mobilne kućice, izgradnju jedinstvenog bazena na dvije kaskade te dodavanjem brojnih zanimljivih sadržaja kako bi na crikveničku rivijeru privukli novi segment, danas sve zastupljenijih, kamp gostiju te na taj način doveli goste s novih tržišta u ove krajeve.

Predsjednik Uprave Jadrana Goran Fabris vjeruje kako će procedura formalizacije cijelog procesa preuzimanja kampa Uvala Slana biti brza te kako iskustvo i kompetencije te tvrtke, kao i sinergija upravljanja optimizacijom troškova, vrlo brzo mogu dati dati pozitivne rezultate u razvoju kampa.

“Na taj se način i naša tvrtka pozicionira među vodeće hotelijersko-turističke tvrtke na jadranskoj obali”, izjavio je u priopćenju Fabris, koji vjeruje i kako će se epidemiološka situacija ubrzo popraviti kako bi se čim prije u punom zamahu pokrenula poslovna aktivnost tvrtke.

Inače, hotelski lanac Jadran u vlasništvu dva obvezna mirovinska fonda (PBZ Croatia osiguranje i Erste plavi) a upravlja s 14 hotela različitih kategorija i tri kampa na području Crikvenice i Makarske. Dodaju li se tome i hotelski kapaciteti, gostima se nudi više od 2000 smještajnih jedinica, a u kampovima je na raspolaganju 1300 parcela, napominje se u priopćenju.