Dekori po zahtjevu brenda Hilton

609

Nedavno je u Zagrebu otvoren najnoviji hotel iz Hilton lanca, Canopy by Hilton. Pri uređenju hotela korišteni su motivi karakteristični za lokalnu kulturu, zbog čega su u opremanju interijera angažirani domaći dizajneri i proizvođači. Jedna od tvrtki koja je sudjelovala u opremanju je i Riviera dekor iz Matulja, koja je za hotel izradila zavjese, tepisone i tepihe u skladu sa specifičnim idejama dizajnera. Pri tome su u potpunosti zadovoljeni standardi brenda Hilton, poput specifične debljine i sjaja tepiha.

U svim su sobama postavljeni tepisi i tepisoni vintage stila s uzorcima narodnih nošnji, a u njihovoj izradi kombinirale su se tradicionalne i suvremene tehnike izrade zbog čega je svaki tepih ručni rad te unikatni proizvod. Ovo je još jedan uspješno odrađen projekt tvrtke Riviera dekor koja na tržištu djeluje gotovo 40 godina, tijekom čega su opremali više od stotinu hotela, villa i turističkih objekata diljem Hrvatske te surađivali s brojnim arhitektima i dizajnerima.

Tvrtka je zaslužna za uređenje interijera brojnih luksuznih hotela kao što su hoteli Lone i Adriatic u Rovinju, Park u Splitu, Isabella Island Resort u Poreču, Sol Garden u Umagu, Argentina, Excelsior, Palace, Lacroma i President u Dubrovniku, Croatia u Cavtatu, Bellevue u Lošinju, Palace u Zagrebu, Kristalna dvorana hotela Kvarner te hotel Imperial i Ambasador Opatija.

Riviera dekor zaslužna je za opremanje niza restorana, wellnessa, privatnih kuća i poslovnih prostora koje krase zavjese, tende, pergole, sunčana jedra, tepisi, tepisoni i sve vrste dekora. Uspješnost tvrtke omogućuje predanost i trud cijelog tima Riviera dekora. Kompletan spektar proizvoda tvrtke Riviera dekor moguće je vidjeti u njihovom proizvodno-izložbenom pogonu u Matuljima.

Web: www.rivieradekor.hr