De’Longhi srce Zagreba pretvorio u šarmantan bistro

Kap mode, kap najfinije talijanske kave – tako je osmišljen projekt Atelier koji je u fokus ponovno vratio uživanje u malim užicima koji život znače, poput modne revije i šalice omiljenog napitka od kave.

Atriju Klovićevih dvora 12. i 13. svibnja održana je prava modna poslastica – modna revija na kojoj su svoje raskošne modne vizije predstavili dizajneri iz regije, uz posebne goste iz Italije, a koju je  toskanskim šarmom začinili profinjeni napitci i kokteli od kave s potpisom De’Longhi aparata.

Visoka moda i doživljaj talijanskog bistroa idu ruku pod ruku

U skladu sa samom temom, poznati talijanski brend aparata za kavu De’Longhi, poznat po svojim “svestranim čarobnjacima“ za izradu besprijekornih napitaka od kave, modni je doživljaj popratio šarmantnim kutkom za kavu koji je Zagreb prekrio opijajućim mirisnim pokrivačem luksuzne kave.

Crveno za strastvenu Toskanu

Inspiriran Toskanom, događaj je bio prošaran crvenom bojom koja predstavlja strast, eleganciju i ultimativnu ženstvenost. Neodoljive terase kafića, vibrantne arome De’Longhi kave, očaravajući dvorci, parkovi, vinogradi, čempresi i lavanda samo su neki od motiva koji podsjećaju na Toskanu, okupanu romansom i suncem koje opija.

De’Longhi superautomatski aparati za kavu ostavili su svoj potpis

U dva dana modnih revija platforme Atelier u Klovićevim dvorima, posjetitelji su imali priliku iskušati najfinije napitke i koktele s potpisom De’Longhi, i vratiti život začaranom Gornjem gradu koji je poslužio kao fantastična kulisa za ovu talijansko-hrvatsku suradnju.

Uz šalicu De’Longhi kave i revije slavnih imena hrvatske i talijanske modne scene, senzacija na Gornjem gradu osvojila je i najzahtjevnije.