Dodatna svježina u kupaonici: Geberit DuoFresh modul za uklanjanje neugodnih mirisa

Neugodni mirisi u kupaonici univerzalni su problem. Svi ih se pokušavao drugačije riješiti, od paljenja svijeća i raspršivanja osvježivača zraka do jednostavnog ostavljanja prozora otvorenim. Zapravo se nikad ne zaustavimo i pomislimo koliko veliku ulogu imaju mirisi u našem svakodnevnom životu. Čak i najmanji miris pokreće reakciju, što znači da naš mozak svježe mirise povezuje s ugodnim osjećajima.

Osvježivaći zraka privremeno prikrivaju mirise, a otvoreni prozori propuštaju hladan zrak u prostoriju, dok Geberit DuoFresh modul djeluje bez neželjenih nuspojava. Modul uklanja neugodne mirise izravno iz WC školjke. Izvlači zrak kroz cijev za ispiranje i pročišćuje ga pomoću keramičkog saćastog filtera te zatim vraća čisti zrak u prostor. Geberit DuoFresh može se lako instalirati u vodokotlić Geberit Sigma i kombinirati s gotovo svim Geberit Sigma tipkama za aktiviranje ispiranja.

Geberit DuoFresh modul lako je dostupan iza tipke za aktiviranje ispiranja WC školjke

Geberit DuoFresh modul ne samo da uklanja neugodne mirise, već nudi i čitav niz inteligentnih funkcija. Na primjer, opcijski ugrađeni senzor otkriva kad god se netko približi WC školjci i automatski aktivira jedinicu za uklanjanje mirisa. Dodatno, LED orijentacijsko svjetlo automatski se uključuje noću kako bi vam osvijetlilo put.

Preduvjeti za instalaciju Geberit DuoFresh modula:

  • Priključak struje
  • Geberit Sigma ugradbeni vodokotlić
  • Jedna od Geberit tipki za aktiviranje ispiranja koja se može kombinirati s DuoFresh modulom: Sigma01, Sigma10, Sigma20