Elegancija, glamur i užitak: Ljetne Gala večeri u opatijskom hotelu Milenij

Tematske „Gala večeri“ u hotelu Milenij, koji je dio hotelske grupacije Amadria Park, održavat će se od 20. lipnja do 29. kolovoza na prigodno uređenoj terasi renomiranog restorana Argonauti

Hotelska grupacija Amadria Park zna kako ljetne večeri učiniti još posebnijima. Za to će se pobrinuti jedinstvene Gala večeri tijekom srpnja i kolovoza, koje će se održavati u predivnom okruženju opatijskog hotela Milenij, točnije na romantičnoj terasi njegovog renomiranog restorana Argonauti.

Šest specijalnih tematskih večeri na romantičnoj terasi restorana Argonauti

Za vrijeme Gala večeri, od 20. lipnja do 29. kolovoza, terasa hotela Milenij i restorana Argonauti, smještena u srcu Opatije, bit će posebno uređena s prigodnom rasvjetom koja će toplim ljetnim večerima dodati dašak glamura i luksuza. Gosti će tom prilikom uživati u vrhunskoj gastronomskoj ponudi i glazbi uživo.

Svaka od šest posebnih tematskih večeri nosi prigodan naziv: Ideal White Night, La Vita E Bella, Food & Wine, Oyster Night, Mystic Oasis i Food’n’art. Ove ekskluzivne večeri održavat će se na posebne datume koje odmah zapišite u svoje kalendare jer ih ne želite propustiti.

Od večeri u bijelom pod zvijezdama do onih punih misterije

Večeri u bijelom, zakazane za 18. srpnja i 1. kolovoza, održat će se na terasi prigodno ukrašenoj s raskošnim cvjetnim aranžmanima, a čarobnoj atmosferi dodatno će pridonijeti svjetleći baloni i posebno iznenađenje.  Večerom “La Vita E Bella” 25. srpnja, slavit će se ljepota života, dok će „Oyster Night“, 8. kolovoza, biti posvećena kamenicam iz Limskog kanala, ljubavi zbog njihovih afrodizijačkih svojstava, i posluživanju selektiranih šampanjaca.

“Food & Wine” gala večeri, zakazane za 11. srpnja i 29. kolovoza, kombinirat će kulinarske kreacije s probranim vinima iz najpoznatijih vinograda. “Mystic Oasis Gala“ večer pružit će očaravajuće iskustvo ispunjeno elegancijom i magijom. Gosti će zakoračiti u svijet gdje se misterija susreće s luksuzom, prepuštajući se atmosferi čarolije i čuda.

Ostali detalji bit će otkriveni na samom događaju, 15. kolovoza. Za kraj ljeta, 22. kolovoza, gosti će imati priliku uživati u fuziji kulinarske izvrsnosti i slavlja umjetnosti u sklopu Food’n’art večeri. Hotelska grupacija Amadria Park predstavit će suradnju s lokalnom galerijom, a terasa restorana bit će ukrašena slikama.

Večere od četiri slijeda uz piće dobrodošlice

Cijena pojedinačne večere iznosi 90 eura po osobi i uključuje četiri ekskluzivna slijeda te piće dobrodošlice – čašu pjenušavog vina. Gosti mogu rezervirati stol direktno preko recepcije hotela Milenij ili putem službene web stranice prilikom rezervacije sobe.

Gala večeri na terasi hotela Milenij u Opatiji predstavljaju vrhunac luksuznog gastronomskog doživljaja u srcu jedne od najljepših destinacija na Jadranu. Smješten na samoj obali, s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev, terasa hotel Milenij predstavlja savršenu pozornicu za nezaboravne ljetne večeri.

Hotel Milenij poznat je po visokoj razini usluge, pa će svaki posjetitelj doživjeti vrhunsku ugostiteljsku pažnju, što će njihovu večer učiniti još posebnijom. Gala večeri predstavljaju savršeni spoj luksuza, gastronomije i čarobne atmosfere, čineći ih nezaobilaznim događajem za sve koji traže jedinstveno iskustvo.

Posebni paketi koji uključuju Gala večere

Za ovu posebnu ljetnu prigodu osmišljeni su i ekskluzivni paketi, nazvani po svakoj tematskoj gala večeri. Uz večeru, ovi paketi uključuju noćenje u hotelu, bogati buffet doručak, neograničeno korištenje bazena, relax zone i saune, parkirno mjesto u garaži i prigodni poklon svakom gostu prilikom odjave iz hotela. Luksuzne pakete možete provjeriti na linku.