Francuski Accor otvorit će ove godine stotine novih hotela

Foto: Vladimir Gugl, Studio Gugl, Accor

Francuska multinacionalna hotelska i ugostiteljska kompanija Accor objavila je u ponedjeljak da ove godine planira otvoriti više od 300 novih hotela i odmarališta diljem svijeta.

U Accoru izdvajaju Raffles London i Novotel Liverpool Village u Britaniji, Sofitel Barcelona Skipper u Španjolskoj, Mercure Amsterdam North u Nizozemskoj i Ibis Styles St Margrethen u Švicarskoj. U Italiji će otvoriti Mercure Hotel President u Lecceu i MGallery Cagliari Palazzo Tirso.

Novi objekti u Parizu uključuju MGallery Issy-les-Moulineaux Domaine de la Reine Margot i Greet Paris Vincennes, a u Danskoj Accor će predstaviti svoj prvi hotel, Ibis Styles Orestad Denmark u predgrađu Kopenhagena..

U Sjevernoj Americi tvrtka najavljuje Raffles Boston Back Bay Hotel & Residences, a na Bliskom istoku proširit će portfelj u Kataru i u cijeloj regiji Rixos DohaQetaifanom, Rixos Obhur Jeddahom u Saudijskoj Arabiji i Rixos Jewel of the Creekom u Dubaiju.

Accor će u Dohi za goste otvoriti i novi Raffles i sestrinski hotel Fairmont Doha, te Banyan Tree AlUla u dolini Asher u Saudijskoj Arabiji i Fairmont La Marina Rabat-Salé u Maroku.

U Rusiji tvrtka najavljuje Novotel Moscow ComCity, Ibis Styles Kogalym Russia i Moevenpick Resort and Spa Anapa Miracleon.

Dijeli