Hausbrandt predstavlja inovaciju u svijetu kave: Upoznajte Hausbrandt EPICA® kapsule i nove aparate

Uvod u revoluciju kave

Hausbrandt uvodi novu generaciju EPICA® kapsula te LINE i DELUXE aparata za kavu, dizajniranih da unaprijede iskustvo konzumacije ove talijanske kave. Razvijeni u suradnji s renomiranim talijanskim proizvođačem Capitani, novi Deluxe i Line aparati su kreirani kako bi osigurali vrhunsku kvalitetu i konzistentnost u svakoj šalici kave. Aparati, uz Epica® sustav, predstavljaju značajan napredak u Hausbrandtovoj ponudi, naglašavajući posvećenost inovacijama i izvrsnosti u pripremi kave.

Inovativne EPICA® kapsule

Hausbrandtova najnovija inovacija, Epica® kapsule, sadrže 7 grama pažljivo odabrane mljevene kave, zatvorene unutar patentiranih dvostrukih komora. Komore osiguravaju očuvanje svježine i autentičnog okusa svježe mljevenih zrna, garantirajući izuzetnu kvalitetu svake šalice kave. Zahvaljujući jednostavnosti sustava, priprema kave je brza i ne zahtijeva složene korake, osiguravajući savršenu dozu i mljevenje pri svakom posluživanju.

Epica® kapsule dolaze u različitim mješavinama, uključujući single origin 100% Arabica iz Etiopije i Brazila i dragocjene mješavine poput Gourmet 100% Arabica, Espresso i Decaffeinato.

Linija Deluxe i Line u suradnji s talijanskim proizvođačem Capitani

Aparati za kavu, razvijeni u suradnji s renomiranim talijanskim proizvođačem Capitani, odlikuju se elegantnim talijanskim dizajnom te garantiraju izvrsnu ekstrakciju za povećanje arome i organoleptičkih karakteristika kave. Njihov kompaktan dizajn ne samo da štedi prostor, već je i izrazito učinkovit, omogućavajući brzu pripremu espressa i drugih toplih napitaka. Deluxe i Line modeli omogućavaju brzu pripremu savršene kave zahvaljujući jednostavnosti sustava – ubacivanjem Epica® kapsule u aparat može se svaki put uživati u savršenom espressu.

Hausbrandt EPICA® vodi korak u inovativnosti

Hausbrandt Epica® predstavlja vrhunac tehnoloških i dizajnerskih inovacija u svijetu kave. Bilo da se radi o pripremi savršene šalice kave u uredu, pružanju kvalitetne kave u restoranima, hotelima ili na poslovnim događajima, Epica® kapsule te Deluxe i Line aparati dizajnirani su da pruže iznimno iskustvo svakom ljubitelju kave. Uz Hausbrandt EPICA®, svaka šalica kave je savršena šalica kave. Hausbrandt otkriva novi način uživanja u kavi – jednostavno, brzo i s neusporedivim okusom i aromom.