Tri odlike Umbriano opločnika koje ga čine unikatom

Pejzaži talijanske regije Umbrije inspirirali su nas u osmišljavanju ovog opločnika. No, što ga zapravo čini tako posebnim?

Ako vam kažemo kako je važno da u životu budete svoji nećemo vam otkriti ništa novo. Bombardirani smo izrazima poput „self love“, „budi ono što jesi“, „nikad se ne uspoređuj s drugima“. Ukratko, kao da se sve svodi na jedno – postati i ostati unikat. Postavili smo si pitanje – zašto su nam unikati toliko zanimljivi?

Često čujemo da nešto ima visoku cijenu jer je unikat. Unikat predstavlja nešto jedinstveno. Predmet koji je potpuno specifičan. Predmet koji svaki put kada ga pogledamo djeluje novo i drugačije. Kojem se divimo. Kako se ponašamo prema objektu koji je nemoguće „zamijeniti“ jer ne postoji još jedan „takav“? Cijenimo ga sto puta više. Vjerujemo da je sada jasno zašto toliko volimo unikate.

Unikati u vašem dvorištu

Jedinstveni proizvodi uvijek su traženi. Nikada ne izlaze iz mode. Stoga, ne čudi kako naši kupci i partneri često traže proizvode koji će njihov dizajn učiniti – jedinstvenim. Tako smo odlučili razviti proizvod koji će zadovoljiti najviše kriterije dizajna. Nazvali smo ga Umbriano. Pejzaži talijanske regije Umbrije inspirirali su nas u osmišljavanju ovog opločnika.

Što Umbriano opločnik čini tako posebnim?

  1. Ne postoje dva jednaka Umbriano opločnika

Sam pogled na ovaj opločnik odaje dojam da se radi o površini prirodnog granita. Naime, svaki je opločnik jedinstveno prošaran. Ne postoje dva proizvoda s istim rasporedom granitnih zrnaca u površini. Pokušajte pronaći dva jednaka Umbriano opločnika – brzo ćete se umoriti. Proizvodni proces, koji je posebno razvijen za Umbriano, jedinstven je i međunarodno patentiran.

  1. Veliki izbor formata i boja

Umbriano je također vrlo ekskluzivan proizvod. Razlog je zavidno velik izbor formata i boja. Također, ravne linije i forma bez faze (ruba) zadovoljavaju najviše kriterije dizajna. Proizvod je dostupan u tri atraktivne boje: granitno sivoj, granitno bež i granitno antracit boji. Tako zapravo imate granitni opločnik ili ploču sa svim prednostima betonskih proizvoda.

  1. Lijep, ali i praktičan

Ako su vam rekli da ne možete imati i ovce i novce, lagali su vam. Nismo stali samo na unikatnom dizajnu! Naš je cilj bio ponuditi „zaokruženi“ proizvod. Ugodan oku, ali i praktičan u svakodnevnom životu. Naš je Umbriano stoga otporan na sol i smrzavanje. Također, održavanje je i više nego jednostavno zahvaljujući Semmelrock Protectu. Preciznije govoreći, beton za ovaj proizvod dodatno se hidrofobira te postaje otporan na upijanje vode, a time i na upijanje mrlja, što rezultira lakšim čišćenjem površina.

Umbriano opločnike pogledajte u Semmelrockovom izložbenom vrtu u Ogulinu  gdje tjekom svibnja i lipnja možete dobiti i dodatni promotivni popust za kupovinu Umbriano opločnika ili ploča.

Kako sve ne bi ostalo samo na riječima, donosimo nekoliko primjera okućnica koje je upravo Umbriano opločnik učinio – jednostavno posebnima. Inspirirajte se!

Saznajte više na www.wienerberger.hr/semmelrock