Jamnica – dio božićne čarolije Adventa u Zagrebu

Jamnica je već petu godinu za redom dio prekrasne i tradicionalne božićne čarolije Adventa u Zagrebu, koji su i ove godine ugledni britanski mediji uvrstili među najljepše Advente u svijetu, radi čega se Advent Zagreb našao u prestižnom društvu 10 najboljih na svijetu, prema odabiru britanskog The Independenta.

S ciljem da podrži važne projekte, zajednicu i bude dio ove predivne božićne tradicije, Jamnica je već godinama ponosan partner manifestacije, a ove godine prisutna je na svim ključnim lokacijama Adventa u Zagrebu, raspoređenih po cijelom gradu. Neke od tih lokacija su: Baš naš na glavnom zagrebačkom trgu, Fuliranje Fooling Around na terasi hotela Esplanade, Fuliranje na Strossmayerovom trgu, Matoš & mačke na pješačkoj zoni Masarykova – Preradovićeva, Ledeni park na Tomislavcu te Advent u prolazu Jägerhorn.

Osim Adventa u Zagrebu, Jamnica je prisutna i na Adventu u ostalim hrvatskim gradovima poput Šibenika, Splita, Dubrovnika, Pule, Rijeke, Samobora i ostalih.

Briga o potrošačima koju ova kompanija, s tradicijom od 195 godina, njeguje kroz vrhunsku kvalitetu svojih proizvoda, kao i briga o zajednici, jedan su od ključnih imperativa poslovanja.

”Prisustvo u ovoj predivnoj čaroliji Adventa vidimo kao priliku da podržimo naše sugrađane i tradicionalne vrijednosti koje kao društvo njegujemo, a kroz nezaboravne doživljaje s našim najdražima uz Jamnicu uživamo zajedno u blagdanskim trenucima, kako u svojim domovima, tako i na uzbudljivim adventskim lokacijama hrvatskih gradova”, poručili su iz Jamnice.