Ljeto je počelo! Otvoreni vanjski bazeni u Termama Tuhelj

Nema bolje zabave od kupanja i sunčanja na otvorenom! Zabava za čitavu obitelj događa se među pitoresknim zagorskim brežuljcima, u Termama Tuhelj, već tradicionalno najomiljenijoj ljetnoj destinaciji na kontinentu

Konačno! Ljetna zabava je počela. Otvoreni su bazeni Terma Tuhelj, najomiljenije obiteljsko kupalište na kontinentu. Od bazena s valovima, preko adrenalinskih tobogana do dječjeg vodenog carstva s prskalicama – Vodeni planet poziva na plivanje i zabavu.

Klinci uživaju ‘na najjače’, baš kako i priliči ovom dijelu godine kad se svi jedva čekamo opustiti i prepustiti čarima ljeta. Ako prognoza i prevari, ne brinite, jer je temperatura vode na vanjskim bazenima uvijek idealna, a u slučaju kiše unutarnji bazeni i dalje su otvoreni za kupače.

Dok djeca uživaju u Vodenom gradu, ‘na rijeci’ s luftićima ili na nekom od tobogana, za roditelje je tu vodena masaža, bar u vodi za ‘chillanje’, ali i Svijet sauna kojemu je teško odoljeti i u ljetnom dijelu godine. Posjetitelje ovdje čeka i vrhunska zabava i brojne animacije za djecu uz omiljenog Tuhija, kao i bogata gastro ponuda.

Odmorite se, zabavite, opustite i probudite uspavanu energiju. Čim temperature porastu, nema bolje zabave od kupanja i sunčanja na otvorenom.

Dijeli