MakaMaka – nezaobilazna destinacija u Splitu

Za još jednu turističku sezonu spreman je MakaMaka, Acai & Poke Bar & Sushi, smješten u staroj gradskoj jezgri Splita, čija ponuda havajske i azijske hrane ne prestaje oduševljavati ljubitelje egzotične kuhinje

U MakaMaka gosti mogu uživati u savršenim jelima vlastite kuhinje. Smješteni u staroj gradskoj jezgri Splita, Acai & Poke Bar & Sushi spaja Havaje i Aziju u divan jelovnik koji odiše svježinom, bogatstvom i živahnošću.

„Naša je misija uklopiti fuziju različitih stilova u nišu i predstavljati je na najprofesionalniji mogući način. Činjenica da smo od štanda s hranom, u ranim danima poslovanja, došli do toga da smo postali cijenjen restoran u Splitu, daje nam poticaja da iz godine u godinu budemo još bolji. Najveći dio tih pohvala proizlazi iz toga što se pridržavamo naših načela, a to su da uvijek poslužujemo obroke od svježeg voća, povrća i ribe te da ih prelijemo domaćim umacima. Mi u MakaMaki uistinu vjerujemo da je autentičnost ključ uspjeha pa to činimo svakodnevno“, poručuju iz ovog originalnog restorana.

U MakaMaka sushi strategija je vrlo jednostavna. Angažirajte najbolje sushi majstore u gradu (što su i učinili), uvijek imajte domaću svježu ribu (što rade) i rolajte je s posebnom ljubavlju (koju imaju). Sushi majstori napravili su jelovnik misleći na tradicionalni i pomalo ekstremni sushi.

Naravno, imaju svoj klasičnu maki roll, nigiri i sashimi u kojem poslužuju svježu tunu, losos i brancin. Osim tradicionalnih rolla nude varijante s jagodama, mangom, kivijem i još mnogo zanimljivih kombinacija.