METRO Hrvatska pripremio bogat program na Adriatic Gastro Showu

METRO Hrvatska je za ovogodišnji Adriatic Gastro Show  koji se održava u Splitu od 23. do 26. veljače 2022. godine, pripremio bogat kulinarski program. U srcu Spaladium Arene, na 150 kvadratnih metara, posjetitelji će moći saznati kulinarske tajne pod vodstvom chefova udruženja JRE Hrvatska i Visoke škole Aspira.

Na najvećoj regionalnoj HoReCa manifestaciji koja okuplja stručnjake iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, kao i tvrtke iz područja ugostiteljstva i opremanja prostora, METRO će predstaviti profesionalna rješenja za ugostitelje kao što su proizvodi koji su djelomično spremni za posluživanje u restoranima i barovima, čime se štedi vrijeme.

Svim kupcima METRO-a omogućen je besplatan ulaz na Adriatic Gastro Show uz predočenje METRO kartice, a kako bi uoči sezone svoje proizvode i usluge učinio još dostupnijima, METRO je pripremio i posebne sajamske popuste.

„Sudjelovanjem na Adriatic Gastro Showu, regionalnoj manifestaciji koja okuplja brojne stručnjake, potvrđujemo METRO-ovu predanost da uslugama i proizvodima budemo podrška profesionalcima iz  HoReCa sektora. Proizvodi naših robnih marki osmišljeni su i usavršeni u suradnji s kuharima, a naša profesionalna rješenja i usluge ugostiteljima omogućavaju unapređenje poslovanja i uštedu vremena. Ponosni smo što je METRO i ove godine dio sajma koji okuplja najbolje što hrvatska gastronomija i turizam nude“, izjavio je Imre Horváth, predsjednik Uprave METRO Hrvatska.

U srijedu,  23. veljače, povodom otvorenja Adriatic Gastro Showa, s početkom u 18 sati, METRO organizira virtualnu večeru na kojoj će predsjednik JRE-a Vjeko Bašić i Lana Klingor Mihić, pripremati brancina. Posjetitelji sajma pripremu večere mogu pratiti u Spaladium Areni, a ostali zainteresirani putem live streama na Facebook stranici METRO-a.

Detaljan program svih događanja na METRO štandu može se pregledati na poveznici: https://www.metro-cc.hr/promocije/ags.