Na R’n’B Weekend festivalu održan je Masterclass Cut’n’roll perfect sushi u organizaciji METRO Cash & Carry Hrvatska. U sklopu vrhunske kulinarske prezentacije chef restorana Takenoko Nenad Stošić demonstrirao je tehnike rezanja i obrade cjelovite plavoperajne tune sushi i sashimi kvalitete tvrtke Pelagos net farma. Posjetitelji su imali priliku uživo svjedočiti kako izgleda kada profesionalac obrađuje cijelu tunu, saznati koji su najcjenjeniji dijelovi tune te kako pripremiti vrhunski sushi. Posjetitelji METRO-ovog Masterclassa u sklopu R’N’B Weekend festivala imali su priliku isprobati vrhunski sushi i sushimi u izvedbi izvrsnog Nenada Stošića i svjedočiti kvaliteti pelagoške tune, prigodne za pripremu sirovih jela.
METRO ekskluzivno hrvatskom tržištu nudi Pelagos plavoperajnu jadransku tunu sushi/sashimi kvalitete, koja je profesionalnim kupcima METRO-a dostupna u 10 veleprodajnih centara diljem Hrvatske. Suradnjom s METRO-om, Pelagos net farma svoje je proizvode prvi puta stavila na police međunarodnog trgovačkog lanca, što Pelagos proizvodima otvara put prema više od 160 tisuća METRO-ovih kupaca diljem Hrvatske.
Posjetitelje R’N’B Weekend festivala koji se održava od 23. do 26. svibnja u HAZU Glipoteci u Zagrebu, očekuju brojni sadržaji. Festival je namijenjen svim industrijama vezanima za ugostiteljstvo, ali i široj publici zainteresiranoj za kvalitetnu gastronomsku ponudu. Za posjetitelje festivala METRO je priredio i Masterclass „Beyond Burger: The future of protein“, koji će se održati u subotu, 25. svibnja, u 13 sati, a na njemu posjetitelji mogu saznati kako će trend zamjene mesa alternativnim proizvodima utjecati na ugostiteljstvo; te panel raspravu „Kako predstaviti svoj restoran novoj generaciji gostiju“ u subotu, 25. svibnja, u 13 sati o digitalizaciji i novim načinima komunikacije.