Na dlanu – prvi catering zdrave prehrane

1560

U Zagrebu je nedavno otvoren catering ‘Na dlanu’ – prvi catering u Hrvatskoj namijenjen svima koji drže do zdrave prehrane, onima koji žele smršavjeti, ali i zaposlenim osobama koje se žele hraniti kvalitetno, zdravo, ali i uživati u ukusnom obroku.

Baziran na LCHF (Low Carb – High Fat) i Paleo prehrani, catering Na dlanu svakodnevno nudi zanimljivu i bogatu ponudu i kombinacije jela pripremljenih s nutritivno bogatim namirnicama.

Pri načinu pripremanja jela, catering Na dlanu baziran je na LCHF načinu prehrane koji podrazumijeva manje ugljikohidrata, a više prirodnih zdravih masti u prehrani te na  Paleo načinu prehrane koji podrazumijeva vraćanje izvornoj ljudskoj prehrani i odbacivanje procesirane hrane.

Cijeli koncept nastao je na temelju vlastitog iskustva Tatjane Mrzljak i rezultatima koje joj je donio ovaj način prehrane. Sa željom da ponudi nešto novo i drugačije, Tatjana je osmislila jedinstveni koncept cateringa koji svakodnevno nudi zdrave obroke pripremljene od svježih namirnica i bez dodatka aditiva.

Sva jela koja se nalaze u ponudi cateringa Na dlanu ne sadrže nikakve vrste žitarica ili tvornički procesirane namirnice, a slastice su zaslađene brezinim šećerom i stevijom.

Catering Na dlanu nudi kruh i pecivo bez žitarica i kvasca, jela koja su svima dobro poznata, poput njoka ili lasagna, veliki izbor salata te ukusno meso, pripremljeno na zdraviji način.