Priča započinje 2004. otvaranjem obiteljskog buffeta Zona u Rijeci, u suradnji s majstorima roštilja iz Leskovca, s glavnim ciljem pružanja vrhunske ugostiteljske usluge. Ubrzo smo postali najbolji grill u gradu. Nakon godina uspješnog poslovanja, odlučili smo naše proizvode ponuditi i drugim ugostiteljima. Proizvodnja i prerada mesa smještena je u Puli.
Kako bi kakvoća krajnjeg proizvoda bila na najvišoj razini, cijeli proces obrade mesa pod našom je kontrolom, koja se provodi uz primjenu HACCP sustava. Odabiremo najkvalitetnije 100% juneće meso domaćih proizvođača. Proizvodi su dobiveni usitnjavanjem i dubinskim zamrzavanjem kvalitetne junetine, što ugostiteljima osigurava konstantnu kvalitetu, olakšava rad i smanjuje gubitke. Uz navedeni konfekcionirani leskovački asortiman, nudimo i roštilj meso od kojeg se brzo i lako prije pečenja oblikuje još nekoliko jela (punjeni ćevap, punjena pljeskavica, slavonske pikantne pljeskavice, đevrek), uz prateću edukaciju.
Najuskusnije je pripremiti meso na roštilju na drveni ugljen, koji je pokazao i mnogo nedostataka, za što smo pronašli alternativno praktično i sigurno rješenje: električne roštilje ECO GRILL koji omogućuju isti način pečenja kao i na drveni ugljen, a za najsočnije i meke zalogaje. Inovacija su grijači ugrađeni u svaku rešetku što omogućava direktno i ravnomjerno rasprostranjivanje podesive temperature na meso, ribe i povrće.
ECO GRILL je jednostavna, ekonomična opcija koja optimizira poslovanje objekta. Štedi struju pomoću akumulacije energije prilikom konstantnog rada u gužvi. Pri paljenju, radna temperatura postiže se za 5 minuta, što omogućava veliku uštedu
Ugostiteljima pruža mnoge prednosti: prvenstveno rješava problem protupožarne sigurnosti i ostalih problema s vatrom i ugljenom u kuhinji: čistoća, potreba za iskusnim roštilj majstorima obučenim za rad s vatrom, problemi s napom, dimom i regulacijom temperature.
ECO GRILL je jednostavna, ekonomična opcija koja optimizira poslovanje objekta. Štedi struju pomoću akumulacije energije prilikom konstantnog rada u gužvi. Pri paljenju, radna temperatura postiže se za 5 minuta, što omogućava veliku uštedu u raznim periodima dana kada nema potrebe da je uključena cijelo vrijeme. Također, kod modela s dvije ili tri grijaće površine, površine imaju odvojene termometre i paljenje, što omogućava različitu temperaturu pečenja za različite namirnice.
Jednostavnost omogućava lak pronalazak radnika za rad na roštilju dok za drveni ugljen mora biti specijalist s puno iskustva. Lako se održava što rezultira čišćom i sigurnijom kuhinjom, uz pojednostavljeno čišćenje s našim prilagođenim četkama i ladicom za kapanje masnoće. Prilagođena je za sve tipove kuhinja u 10 različitih dimenzija s jednom, dvije ili tri grijaće površine.
IDEALNO ZA VAS KOJI ŽELITE:
• obogatiti ponudu ukusnim zalogajem
• dati svom objektu novi imidž ili ga učiniti prepoznatljivim u odnosu na konkurenciju
• zadovoljne goste koji će se uvijek vraćati po još!
ZA SVE UPITE OBRATITE SE NA:
Meso promet d.o.o. Pula
Mail: mesopromet.pu@gmail.com
Web: www.ekogrill.eu
Po dogovoru dostavljamo u sve dijelove Hrvatske!