Novo na Woltu – Dodaj više za manje!

Wolt, vodeća digitalna platforma za dostavu u Hrvatskoj, pokrenuo je novu uslugu “Double Order” kojom korisnicima omogućuje istovremene narudžbe iz dvije različite trgovine ili restorana, uz plaćanje samo jedne naknade za dostavu.

Korištenje usluge “Double Order” je vrlo jednostavno. Wolt korisnici slijede uobičajen proces narudžbe hrane, ili proizvoda iz ponude Wolt platforme. Na kraju narudžbe u Wolt aplikaciji se na dnu ekrana nudi opcija (gumb) s natpisom „Dodaj više za manje‟ pri čemu sama aplikacija sugerira obližnje ponude koje se mogu pridodati prvoj narudžbi, bilo da se radi o restoranima, namirnicama, ljekarnama ili stvarima za kućne ljubimce. Korisnik nakon prve narudžbe ima 10 minuta kako bi odabrao dodatnu narudžbu unutar usluge Double Order.

Ono što će najviše pritom obradovati korisnike jest informacija kako postoji samo jedna naknada za dostavu za obje narudžbe s dvije različite adrese te kako nije definiran minimalan iznos narudžbe. Usluga je već dostupna Wolt korisnicima u Hrvatskoj.

Generalni direktor Wolta u Hrvatskoj Marin Šušnjar povodom aktiviranja ove usluge izjavio je: „Već u prvih nekoliko dana bilježimo vrlo pozitivne reakcije korisnika, koji su s oduševljenjem dočekali ovu uslugu. Često skupina prijatelja pa čak i obitelj ne mogu uvijek pronaći nešto za sebe kod samo jednog Wolt partnera, stoga niti ne iznenađuje ova reakcija. Nama je u Woltu pozitivno korisničko iskustvo iznimno važno i ovo je još jedan dokaz kako pratimo želje naših korisnika te kako smo spremni reagirati na njihove potrebe. Također, kod usluge “Double Order”,  u aplikaciji smo je popularno nazvali “Dodaj više za manje”, iznimno je važan i aspekt povoljnosti. Nakon potvrđene prve narudžbe korisnici mogu dodati drugu narudžbu, nešto što im dodatno treba, bez minimalnog iznosa za košaricu i dodatnih troškova dostave, što je iznimno praktično, i organizacijski i financijski i vremenski.‟

Platforma Wolt trenutno je dostupna u 35 hrvatskih gradova, a svoje proizvode i usluge na Woltu nudi na tisuće partnera restorana i trgovaca. Iako je u početku bio prvenstveno platforma za dostavu hrane, u posljednjih šest godina Wolt je znatno proširio svoju ponudu i danas je aplikacija koja gotovo u potpunosti može zadovoljiti sve potrebe svojih korisnika uz dostavu u roku od 30 minuta. Wolt je osnovan 2014. godine, a 2022. godine udružio se s kompanijom DoorDash koja danas posluje u 31 zemlji, pri čemu je u njih 27 prisutna s aplikacijom i brendom Wolt.

Dijeli