Objavljeni datumi održavanja Wine ViP Evenata u 2024.

Na svoj 19. rođendan, agencija Ricerca Mercato najavljuje termine pet Wine ViP Evenata koje će organizirati u 2024. godini.

Eventi u 2023. godini bili su dosad najbolje posjećeni, a prema najavama organizatora Dantesa Begića, i velikom interesu partnera i suradnika, kao i gostiju, očekuje se da će eventi u 2024. biti u najmanju ruku – fantastični!

Na traženje partnera VIP Evenata, organizator se odlučio na ranije termine evenata i najavljuje ih već za veljaču. Razlog leži u tome kako bi vinske karte i jelovnike ugostiteljskih objekata sudionika evenata obogatili delicijama (vinima, likerima, rakijama, sirom, ribom, mesom, pršutima,…) partnera Wine ViP Evenata.

Dogovoreni gradovi, datumi i hoteli su:  

Split     – Hotel Amphora, 21. veljača 2024. (srijeda)
Zadar   – Hotel A mare, 23. veljača 2024. (petak)
Rijeka  – Hotel Bonavia, 28. veljača 2024. (srijeda)
Poreč   – Valamar Diamant Hotel, 6. ožujak 2024. (srijeda)
Zagreb – Hotel Antunović, 12. ožujak 2024. (utorak)

Iduća, 2024. godina je nastavak tradicije koja traje već osmu godinu (od 2017.) i nastavlja se na dosad organizirana 32 Wine ViP Eventa diljem Hrvatske. Organizator ostaje “vjeran konceptu posebnosti”, a to je da će u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima, sudionicima omogućiti besplatno: ulaz, degustacije, predavanja, radionice i edukacije kao i gastronomske degustacijske prezentacije.

Ono što ove Wine ViP Evente čini posebnim i drugačijim u “moru raznih kvalitetnih događanja” diljem Hrvatske su emocije, vrhunske edukacije i pozitivna energija i sinergija svih sudionika događaja.

U izlagačkom dijelu ograničen je broj izlagača, a organizator veliki naglasak daje hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalne enogastronomije, kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma. Događaj je usmjeren na goste restoratere, hotelijere te općenito na HoReCa sektor i domaći turizam.

Glavni ciljevi eventa su edukacija HoReCa sektora tj. ugostiteljsko-turističke struke (vlasnika raznih ugostiteljsko-turističkih objekata i njihovih djelatnika – managera hrane i pića, konobara, sommeliera, kuhara, barista…) te proizvođača vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno povezivanje, kao i podizanje razine znanja, kvalitete ponude i usluge.

Ovi eventi uvijek imaju i humanitarnu notu, a 2024. godine bit će to posebna humanitarna priča u kojoj će svi sudionici moći pokazati svoju humanost. Organizator više od toga nije otkrio, osim da će i naredne godine eventi imati velike novosti, a jedna od najvažnijih je ta da će biti puno više vremena za druženje na eventu.

Gosti će moći uživati u osam eno-gastronomskih radionica i prezentacija koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi, dok će između predavanja i radionica svi gosti imati priliku družiti se, degustirati proizvode ili poslušati prezentacije brojnih kvalitetnih izlagača te se s njima poslovno povezati.

Od samih početaka još od 2017. godine potporu projektu daju pokrovitelji Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede, a izuzetno važan partner je i Hrvatska turistička zajednica, županije i gradovi domaćini i njihove turističke zajednice, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora.

“Pripremamo u 2024. godini vrlo lijepi program i razne novosti kao i svake godine jer smo nepresušni izvor novih ideja. Naši gosti nas prepoznaju kao jedinstven i drugačiji događaj, a takvi ćemo nastojati i ostati”, najavio je organizator Dantes Begić dodavši: “Naši eventi su uvijek bili drugačiji i po mnogočemu posebni, a želimo da prepoznatljivost naših evenata bude – EMOCIJA. Mi sve što radimo – to radimo s posebnom emocijom i s dušom”!

Organizator poziva sve zainteresirane potencijalne partnere i izlagače kao i dosadašnje partnere i izlagače (vino, likeri, meso, sir, riba, ugo oprema i proizvođače raznih kvalitetnih proizvoda) koji žele biti dio ovih evenata da se s upitima jave direktno na email: info@dantes.biz