Orijentacijsko svjetlo – pomoć pri noćnom odlasku u kupaonicu

Puno ljudi noću odlazi u kupaonicu. Tapkanje u mraku ili paljenje jakog svjetla, u tom slučaju nisu idealna rješanja. Jaka svjetlost može poremetiti naš san narušavajući biološki sat tijela i smanjujući proizvodnju melatonina.

Najbolje rješenje je korištenje noćne rasvjete s funkcijom prigušivanja, primjerice – Geberit orijentacijsko svjetlo s mekanim LED osvjetljenjem. Nježni snop svjetla aktivira se pomoću senzora blizine i može svijetliti u jednoj od sedam boja, koje se mogu odabrati pojedinačno. Ova pametna funkcija integrirana je u tri Geberit proizvoda.

Od Geberit DuoFresh modula, koji se može kombinirati s gotovo bilo kojom tipkom za aktiviranje iz Geberit Sigme linije, do sanitarnog modula Geberit Monolith Plus i Geberit AquaClean Mera tuš WC uređaja – sva tri proizvoda ne samo da pružaju suptilno osvjetljenje, već i osiguravaju svjež zrak u kupaonici zahvaljujući njihovoj integriranoj tehnologiji odzračivanja mirisa.

Tipka za aktiviranje ispiranja Geberit Sigma50 s Geberit Duofresh modulom

Geberit DuoFresh modul uklanja neugodne mirise iz WC školjke, uz to nudi i čitav niz inteligentnih funkcija. Na primjer, opcijski ugrađeni senzor otkriva kad god se netko približi WC školjci i automatski aktivira jedinicu za uklanjanje mirisa. Štoviše, LED orijentacijsko svjetlo automatski se uključuje noću kako bi vam osvijetlilo put do kupaonice.

Geberit Monolith Plus

Sanitarni modul za WC Geberit Monolith Plus pravi je multitalent. Integrirano odzračivanje, tehnika inteligentnog senzora za decentnu LED rasvjetu i naročito komforno aktiviranje ispiranja samo su tri od mnogih njegovih prednosti.

Tuš WC uređaj s mnoštvom pametnih funkcija

Geberit AquaClean kombinira praktičnost, dizajn i održivost s poznatom Geberit kvalitetom kako bi se stvorila estetska i inovativna rješenja za kupaonicu. Geberit AquaClean Mera dolazi u kompletu s noćnom rasvjetom.