Osvojite punu stipendiju za Uplift akademiju, jedinu sveobuhvatnu edukaciju za male poduzetnike u turizmu

Foto: Shutterstock

Osigurane su 32 stipendije, a prijave traju do 1. listopada

Ako ste mikro, mali ili srednji poduzetnik u turizmu i ugostiteljstvu, ili ste vlasnik OPG-a koji želi učiti od najboljih, razvijati projekte pod mentorstvom i predstaviti ih investitorima – imamo sjajnu vijest za vas! Uplift akademija, jedina sveobuhvatna edukacija za mala poduzeća u Hrvatskoj, ulazi u četvrtu sezonu, a osigurane su 32 pune stipendije. Prijavite se do 1. listopada na uplift.hr i osvojite punu stipendiju.

Ova online edukacija koju je pokrenuo Mastercard, a provodi je Algebra, obuhvaća deset ključnih modula koji uključuju leadership, alate digitalne transformacije, poduzetništvo i inovacije, upravljanje destinacijom, osnove upravljanja financijama, turizam i ekonomiju doživljaja, AI u marketinškim komunikacijama, industriju 4.0, posvećenost rastu i rezultatima te korisničko putovanje. Od studenog ove godine do ožujka 2025., polaznici će raditi u timovima i uz mentore razvijati projekte koje će predstaviti investitorima, a pobjednici osvajaju novčanu nagradu.

Uplift akademiju dosad pohađala 104 poduzetnika

Uplift akademija pokrenuta je 2021., a dosad su je pohađala 104 poduzetnika iz svih krajeva Hrvatske, među njima i predstavnici brendova kao što su Bread Club, Croccantino, Šlag na kraju, TAMAN Artisan Chocolates, Silvan, Paška sirana, Egoist i Varionica. Svi dosadašnji Uplifteri ističu da im je ova online edukacija pomogla u razvoju poslovanja.

„Uplift me osnažio da krenem razvijati načine za povećanje prodaje o kojima sam razmišljala prije Uplifta. Akademija je definitivno na mene djelovala poticajno“, kaže o Uplift akademiji Danijela Matijević, Uplifterica treće sezone koja stoji iza uspješne turističke ture Walk with Tito.

Ivka Koračak, vlasnica brenda Spirit of Korkyra, istaknula je kako su joj najbolja predavanja bila ona koja povezuju poduzetništvo i psihologiju.

U četvrtoj sezoni dva nova modula – AI u marketingu i upravljanje financijama

Polaznici su u središtu Uplift akademije pa se, sukladno njihovim sugestijama, edukacija iznova nadograđuje i poboljšava.

„Četvrta sezona uvodi dva nova modula: AI u marketingu i osnove financijskog upravljanja. Uz online predavanja i mentorski program, polaznici će se uživo družiti na Meet Upu u Šibeniku i razmjenjivati iskustva“, kaže Igor Kundić, voditelj Uplift akademija na Algebri.

Nekima je ključan bio upravo networking pa su nakon edukacije ostvarili dosta zanimljive suradnje.

„Ponosni smo što smo poduzetnicima dali znanja za razvoj poslovanja, a posebna sreća i zadovoljstvo nam je vidjeti da surađuju. Stoga Mastercard u ovoj sezoni namjerava dodatno ojačati zajedništvo među Uplift alumnijima i poticati ih na daljnje zajedničke aktivnosti“, ističe Gea Kariž, direktorica Mastercarda u Hrvatskoj.

Prijavite se do 1. listopada na uplift.hr i otključajte vrata novim znanjima.