Otvorena dvorana Diplomat – za kongrese i sve vrste svečanosti

123

Nova dvorana Diplomat za kongrese i sve vrste svečanosti otvorena je sklopu istoimenog hotela Diplomat u Novom Zagrebu, na adresi Horvatova ul. 35B. Dvorana Diplomat kapaciteta je 200 gostiju i veličine 400 m2.

Njezina posebnost leži u tome što je krasi prozračnost, otvorenost i multimedijalna mogućnost. Točnije, dvorana je opremljena najsuvremenijom audio/video tehnologijom. Osim glavnog dijela dvorane, manji dio kapaciteta, za 60 gostiju, odvojen je galerijom te se nalazi na zasebnom katu veličine 80m2.

Čini tako savršen prostor za radne grupe ili zasebni lounge kojim se želi odvojiti formalno od neformalnog. Za sve sudionike konferencija ili drugih događanja  koje se organiziraju u dvorani Diplomat osiguran je besplatni parking u sklopu hotela Diplomat te paketi s popustima za noćenje u hotelu.

Sama dvorana ima mogućnost višenamjenskih postava i to od klasične kino postave, učionice, gala večere i prijema, do toga da se može iznajmiti kao prazan prostor za potrebe većih i manjih događanja.

Jamac kvalitetne usluge bilo svečanih večera ili coffee breakova za vrijeme konferencija jest hotel Diplomat, kojeg krase četiri zvjezdice i gosti koji se uvijek vraćaju hotelu. “Provjerene namirnice, moderna kuhinja i profesionalno osoblje kombinacija su kojom ćemo osigurati uspješnost vašeg poslovnog ili privatnog događanja”, poručuju iz hotela.