PIK Vrbovec i ove godine generalni sponzor manifestacije ‘Kaj su jeli naši stari’

Posjetitelje turističko-kulinarske manifestacije “Kaj su jeli naši stari”, od 25. do 27. kolovoza očekuje bogat gastro, kulturni, zabavni i sportski program

Jedinstvena turističko-kulinarska manifestacija u Hrvatskoj, “Kaj su jeli naši stari” održava se po 42. put u Vrbovcu, od 25. do 27. kolovoza.

PIK Vrbovec, koji je kao i prethodnih godina generalni sponzor manifestacije, pobrinuo se da i ove godine gostima ponudi bogatu gastronomsku ponudu.

Tako će se na preko petnaest punktova u Vrbovcu nalaziti kućice s kuhanim jelima koje po tradicionalnim receptima pripremaju ugostitelji i članice udruga žena koje svih ovih godina vrijedno čuvaju vrbovečku tradiciju.

Osim bogate gastronomske ponude za sve posjetitelje, PIK Vrbovec je osigurao i raznovrstan kulturni, zabavni i sportski program koji će se održavati na svim važnijim lokacijama u Vrbovcu.

Za dobru zabavu prilagođenu širokoj publici pobrinut će se Edo Maajka koji će nastupiti u petak 25. kolovoza, Haris Džinović koji nastupa u subotu, 26. kolovoza, a u nedjelju će sve okupljenje zabaviti Zlatko Pejaković.

Manifestacija „Kaj su jeli naši stari“, osim pod generalnim sponzorstvom PIK Vrbovca, održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, a u organizaciji Turističke zajednice Grada Vrbovca.