Pizzeria Chello na novoj lokaciji predstavila spoj pizze i domaće kuhinje

2155
Foto: Julio Frangen

Popularna zagrebačka pizzeria Chello otvorila je vrata na novoj lokaciji, na adresi Kaljska 14 u Španskom. Osim nove lokacije u toplom obiteljskom prostoru, publici predstavljaju i novitete u ponudi, u kojima će uživati gurmani svih generacija.

Otvaranje nove lokacije najavljeno je još ovog proljeća. Već su tada Glorija i Darijan Katalinić, vlasnici Chella, tražili odgovarajući objekt u kojem će moći pružiti gostima domaći, topli ugođaj te veću komociju – što se najviše odnosi na obitelji s djecom. Naravno, nisu zaboravili ni ostale pa su u planu razni tematski dani i večeri gdje će se svatko moći pronaći.

Foto: Julio Frangen

Chello i Chellica – Darijan i Glorija Katalinić – danonoćno smišljaju novitete. Jedan od njih je toplo-hladna izvedba pizze, koja zbog tankog tijesta i laganog, ali ukusno kompleksnog nadjeva nije namijenjena dostavi, već isključivo konzumaciji u pizzeriji.

Drugi novitet je njihov spoj pizze i domaće kuhinje. Chello’s Kitchen Style pizza pržena je u palminom ulju, a punjena nadjevom iz domaće kuhinje – za početak su u ponudi tri varijante (šunka – sir za najmlađe, juneći ragu i pikantniji gravče na tavče), a u pripremi su nove kombinacije za različite ukuse i druge sezone. Važno je napomenuti da se tijesto za ovu pizzu priprema na takav način da ne upija masnoću.

Na lokaciji u Kaljskoj 14, u prostoru koji se prostire na 200 m2 u mirnom okruženju, s tri pripadajuće terase od kojih jedna ima i dječje igralište (no o tome više na proljeće) i dovoljan broj parkirnih mjesta, obitelj Katalinić stvorila je topli ugođaj doma. Kako su i sami roditelji petero djece, znaju što je bitno za obiteljski izlazak pa će roditelje obradovati vijest da imaju na raspolaganju  dječju sjedalicu, ali i da se u prostoru pizzerije nalaze igraonica za djecu, kutak za dojenje i prostor za presvlačenje beba.

Foto: Silvija Munda

Osim lokacije i uređenja interijera, bračni par Katalinić uložio je i u novu i kvalitetniju aparaturu, što je otvorilo mogućnost zapošljavanja novih ljudi i kvalitetnije izvedbe proizvoda.

Svakako treba napomenuti da pizzeria Chello ponudu nije promijenila, nego samo proširila. Dakle, svi ljubitelji Chello pizza mogu i dalje uživati u već poznatoj, a kvalitetom sve boljoj ponudi. Nova adresa nudi nove mogućnosti na samoj lokaciji; osim nabrojanih prednosti prostora, tu je izbor pizza koje nisu za dostavu, a izdvajamo i izbor domaćih craft piva te ponudu vina (vino kuće dostupno je na čaše), tako da će i tim dijelom ponude biti zadovoljni gosti različitih ukusa.