Počeo 7. Adriatic Gastro Show

U splitskoj Spaladium Areni danas je otvoren 7. Adriatic Gastro Show, na kojem će se u 200 izložbenih prostora predstaviti tisuću izlagača. Direktor sajma Stipe Šamija najavio je da će se Show prostirati na 12 tisuća četvornih metara, kao i da osim domaćih sudjeluju i izlagači iz još 20-ak zemalja.

Podsjetio je da se radi o najvećoj manifestaciji takve vrste u zemlji te da će se na sajam ulaziti uz covid potvrdu ili s negativnim testom. S obzirom da su na ulazu omogućili testiranje, oni koji ga budu platili – u Arenu će moći ući potpuno besplatno.

Direktor županijske Turističke zajednice Joško Stella istaknuo je potrebu postojanja tog sajma, kojega podržavaju od prvog dana, dok je Nataša Bušić iz Županijske komore Split otkrila kako će ove godine na sajmu pričati o važnosti turizma i prednosti njegovog certifiranja. “U planu imamo besplatno eko certifirati čak 11 tvrtki, te ih pozivamo da nam se jave do 11. travnja”, kazala je Bušić.

Adriatic Gastro Show je najveća i najkvalitetnija HORECA sajamska manifestacija u regiji, koja ugošćuje najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, te tvrtke iz sfere ugostiteljstva i opremanja prostora.

Tim posebnim doprinosom hrvatskoj turističkoj, a time i gastro industriji, organizator želi približiti svoju ponudu svim posjetiteljima, a ne samo profesionalcima i time osigurati izvrsnu priliku da se učvrste dosadašnji i  sklope novi poslovni i prijateljski kontakti, navode organizatori.

Adriatic Gastro Show bit će otvoren do 26. veljače.

Dijeli