Pokrenut prvi portal na hrvatskom jeziku specijaliziran za putovanja s djecom

Dizajn bez naslova - 1

Family Welcome jedinstven je portal koji obiteljima nudi praktične savjete i inspirativne preporuke kako bi pronašli idealna odredišta za svoja putovanja u Hrvatskoj, regiji i šire.

Planiranje obiteljskog odmora ovih je dana postalo još jednostavnije: Family Welcome, portal specijaliziran za obiteljski turizam i putovanja s djecom, službeno je započeo s radom 27. rujna, simbolično upravo na Svjetski dan turizma.

„Kao što samo ime sugerira, Family Welcome nadilazi koncept family-friendly destinacije te nudi raznolik izbor preporuka odredišta u kojima su obitelji s djecom dobrodošle, kao i inspirativnih aktivnosti koje odgovaraju njihovim potrebama”, objasnila je Željka Balja, osnivačica portala Family Welcome i stručnjakinja za obiteljski turizam.

Pet kategorija sadržaja temeljenih na aktualnim trendovima

Kako bi se čitateljima olakšalo pretraživanje i otkrivanje destinacija, zanimljivosti te aktivnosti prema vlastitim interesima, članci su podijeljeni u pet kategorija. U kategoriji „Destinacije” možete otkriti zanimljiva odredišta po mjeri obitelji u Hrvatskoj i svijetu ili krenuti na virtualna putovanja na koja vas vode putopisni članci obitelji Karuza. Osim same destinacije, na portalu ćete pronaći i tematski podijeljene preporuke poznatih i manje poznatih atrakcija za posjet s djecom, poput neobičnih muzeja, vodenih parkova, nacionalnih parkova i aktivnosti na otvorenome.

Željka Balja (Foto: Vedran Tolić // www.vedrantolic.com)

Kako bi obiteljski odmor zaista bilo posebno iskustvo za svakog člana, tu su i korisni i praktični savjeti insajdera, savjeti za odabir smještaja i preporuke za restorane, gastronomske festivale i manifestacije okupljene u kategoriji „Okusi”. Ovu kategoriju obogaćuje i doprinos poznatih gastroblogera koji za Family Welcome otkrivaju svoje najfinije višegeneracijske recepte: Kefirolicious – okusi zdravlja, Samo jedan griz – okusi svijeta i Marijine brašnaste priče – Marije Herjavić Jerković, majstorice s brašnom.

Kategorija „Trendovi” prati posebne vrste putovanja poput zelenih putovanja, putovanja s četveronožnim članovima obitelji, pripreme za putovanja, intervjue i ostalo, ovisno o vodećim trendovima u obiteljskom turizmu.