Priceless.com – sveobuhvatna destinacija za korisnike Mastercard kartica

ULTRA Europe (Foto: Julien Duval)

Posjetom platformi priceless. com korisnici Mastercard kartica mogu birati između jedinstvenih iskustava i digitalnih sadržaja koje mogu kupiti ili besplatno preuzeti. Od ove godine, platforma nudi i posebne pogodnosti pod brendom Mastercard. Vrijedi više., koje uključuju popuste, poklone i ekskluzivne pakete dogovorene s trgovcima i partnerima u zemlji i inozemstvu.

Jedinstvena iskustva na priceless.com

Priceless.com je digitalna platforma koja korisnicima Mastercard kartica diljem svijeta nudi posebno osmišljene sadržaje, motivirajući ih da steknu nove vještine i istražuju top destinacije na jedinstvene načine.

Hrvatska se pridružila platformi 2017. godine, nudeći niz različitih digitalnih i fizičkih iskustava koja predstavljaju najbolje od naše zemlje. Ova iskustva kreirana su s brojnim partnerima, uglavnom malim tvrtkama koje se bave proizvodnjom hrvatskih delicija, kreiranjem turističkih tura, DIY radionica i kulturnih događanja.

Dubrovačke ljetne igre (Foto: Marin Frka)

Od listopada 2022. platforma u Hrvatskoj nudi sve više iskustava s komponentom održivosti, podržavajući male poduzetnike i tvrtke s minimalnim ugljičnim otiskom. Obožavatelji putovanja i novih znanja mogu naučiti kako reciklirati, smanjiti otpad hrane, uživati u prirodi bez zagađivanja okoliša te kušati ekološki proizvedene hrvatske proizvode.

Otkrijte aktualna i nadolazeća iskustva na priceless.com

Sva dostupna iskustva možete pronaći posjetom stranice priceless.com/hrvatska od kojih posebno izdvajamo:

• Ako ste zaljubljenik u elektroničku glazbu, tamo možete pronaći posebna iskustva za najveći svjetski festival elektroničke glazbe – ULTRA Europe. Zamislite kako plešete uz svjetski poznate DJ-eve pod zvjezdanim nebom, okruženi tisućama ljubitelja glazbe iz cijelog svijeta. Kupnja paketa za ovaj spektakl moguća je do 1. srpnja.

• Za ljubitelje kulture i umjetnosti, priceless.com nudi jedinstveno iskustvo uživanja na Dubrovačkim ljetnim igrama. Ove godine, posjetitelji mogu prisustvovati svečanoj ceremoniji otvorenja, za koju je kupnja paketa moguća do 2. srpnja ili se opustiti uz čarobne note na opera gala koncertu, za koje pakete možete kupiti do 10. kolovoza. Zamislite kako sjedite pod vedrim nebom drevnog Dubrovnika, dok vas okružuju zvuci vrhunskih glazbenih izvedbi.

Dubrovačke ljetne igre (Foto: Marin Frka)

Za 2024. godinu priceless.com nudi niz novih, uzbudljivih iskustava u svim regijama i dijelovima Hrvatske:

Monte Formento: Prepustite se vođenoj degustaciji maslinovog ulja i vina u prekrasnoj Istri. Uživajte u autentičnim proizvodima dok vas stručnjaci vode kroz bogatstvo okusa i mirisa ove regije.

Karlić tartufi: Ako ste avanturističkog duha, upustite se u potragu za tartufima u istarskoj šumi. Uz iskusne vodiče i specijalno trenirane pse, otkrijte tajne lova na ove cijenjene delicije.

Nacionalni park Brijuni: Istražite povijest, kulturu i gastronomiju Brijunskog otočja. Krenite na putovanje kroz vrijeme dok otkrivate ljepote ovog zaštićenog područja. • Maistra: Ako volite more i ribolov, krenite na uzbudljiv ribolovni izlet s vodičem i uživajte u pečenju svježe ulovljenih riba direktno na brodu.

Maistra

Thrillseeker: Istražite bogatu kulinarsku baštinu, vrhunska vina i netaknutu prirodu Slavonije na ekskluzivnom odmoru. Otkrijte skrivene dragulje ovog dijela Hrvatske i uživajte u njegovim jedinstvenim čarima.

Svako od ovih iskustava nudi nešto posebno i jedinstveno, omogućujući vam da istražite, učite i uživate u najboljem što Hrvatska ima za ponuditi.

Posebne ponude uz Mastercard. Vrijedi više.

Posjetom priceless.com, korisnici Mastercard kartica mogu otkriti svijet jedinstvenih pogodnosti objedinjene pod brendom Mastercard. Vrijedi više.

Zamislite kako svakodnevne aktivnosti mogu postati poseban doživljaj s pravim ponudama na pravome mjestu.

Svaki treći vikend u mjesecu vrijedi više

Svaki treći vikend u mjesecu može se pretvoriti u posebno iskustvo zahvaljujući ponudama s odabranim trgovcima i partnerima. Naručite omiljeni obrok putem Wolta uz poseban popust koji vam omogućava da uživate u još više ukusnih jela, isplanirajte sljedeće putovanje uz poseban popust na Crnojaje.hr ili jednostavno shoppingirajte iz udobnosti naslonjača na ekupi.hr. A što kažete na filmsku večer u CineStar kinima uz pogodnosti koje će vam uljepšati svaki trenutak?

Ponude dostupne cijele godine

Mastercard kartica otvara vrata i prema cjelogodišnjim ponudama. Bilo da ste gurman koji uživa u vrhunskim restoranima koji su objedinjeni u udrugu JRE-Jeunes Restaurateurs, ljubitelj umjetnosti i kulture koji istražuje tvrđave grada Šibenika, ili obožavatelj događanja poput Dubrovačkih ljetnih igara i festivala ULTRA Europe, priceless. com nudi pogodnosti koje svaki trenutak čine posebnim.

Suradnja sa stipendistima projekta Uplift

Ponude koje su kreirane posebno za korisnike Mastercard kartica u suradnji sa stipendistima projekta Uplift posebno će razveseliti one koji vole podržavati lokalne poduzetnike i njihove uspješne priče. Otkrijte proizvode i usluge malih hrvatskih poduzetnika, i uživajte znajući da vaš odabir doprinosi njihovom rastu.

Globalne ponude i popusti

Krenite na putovanje koristeći popuste partnera kao što su booking.com, Hertz i road.travel. Bilo da planirate odmor iz snova ili samo izlet u obližnji grad, ove ponude vam omogućavaju da putujete pametno i štedljivo. Pridružite se korisnicima Mastercard kartica i otkrijte kako svakodnevne aktivnosti mogu postati izvanredna iskustva. Posjetite priceless.com i iskoristite bogatstvo jedinstvenih pogodnosti koje vam osigurava Mastercard.

Dijeli