Riviera dekor: Novi koncept tendi suvremene tehnologije i minimalističkog dizajna

760

Riviera dekor prezentira novi koncept proizvoda za zaštitu od sunca koji se integriraju u  jedinstven arhitektonski doživljaj prostora. Kreativnošću i istraživanjem, RD projekt stvorio je inovativne proizvode za zaštitu od sunca kombinacijom napredne tehnologije s minimalističkim modernim dizajnom koji skriva funkcionalne elemente. Uz te karakteristike i široki izbor boja, ekskluzivna platna te ugrađenu LED rasvjetu, svaki se arhitektonski projekt može unaprijediti i poboljšati. RD projektom generiraju se novi prostori kojima se oživljava outdoor kultura življenja.

RD projektom predstavljen je novi koncept tendi gdje one postaju arhitektonski element koji pridonosi sveukupnoj estetici i funkcionalnosti projekta. Zglobne tende imaju zaštitni pokrov ili elegantno zaštitno kućište koje se hermetički zatvara i time štiti platno i tehničke komponente od nepovoljnih vremenskih uvjeta. Tendom se upravlja prvenstveno putem elektromotora, a montaža je moguća stropna ili fasadna. Nakupljanje vode riješeno je odvodnjom smještenom na bočnim stranama prednjeg profila tende.

Posebnost ovih tendi je inovativna mogućnost dodatne ugradnje LED rasvjete čime se boravak na otvorenom produžuje i nakon zalaska sunca. LED rasvjetu moguće je prigušiti po potrebi, a ugrađuje se u zaštitno kućište koje osvjetljuje zid te u prednji profil tende koji se pomiče prilikom njezina otvaranja, što znači da se može prilagoditi prema vlastitim potrebama za osvjetljenjem. Ambijentalnom rasvjetom ističu se ravne linije, volumen i minimalistički dizajn.

Dodatni novitet je upravljanje tendom ne samo daljinskim upravljačem, već i pomoću Somfy Connexoon aplikacije putem pametnog telefona, što znači da ne morate biti u blizini tende kako biste njome upravljali. Somfy aplikacija omogućuje centralizirano upravljanje cjelokupnom home-control opremom. Za dodatnu zaštitu od sunca, tendi se može dodati viseće prednje platno čija se visina prema potrebi podešava ručno ili daljinskim upravljačem, odnosno pametnim telefonom. Svaki detalj posebno je dizajniran i konstruiran s fokusom na stil koji kombinira minimalizam i suvremenu tehnologiju te dodaje šarm i funkcionalnost outdoor prostoru.

Zglobne tende RD projekta idealne su za privatne kuće, hotele i javne prostore, a dodatno ih možete prilagoditi individualnom dizajnu različitim materijalima i bojama koje su inspirirane modernim trendovima unutarnjeg uređenja.

Webwww.rivieradekor.hr