Sada je pravo vrijeme za bijeg na more

Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Sakrijte se još malo od jeseni, iskoristite ugodne temperature i priuštite si još nekoliko dana na obali. Od romantičnih trenutaka udvoje pa do provoda s prijateljima, u raznolikoj ponudi Falkensteiner Hotels & Residences svatko će pronaći nešto za sebe

Iako je sezona godišnjih odmora gotova, to ne znači da se morate odreći morskih radosti. Temperature na obali su i dalje ugodne, gužvi više nema i idealno je vrijeme za bijeg na obalu. Bilo da planirate romantičan vikend udvoje, wellness odmor s prijateljicama ili provod s ekipom, bogata ponuda u Falkensteiner Hotels & Residences zadovoljit će svačiji ukus i ispuniti očekivanja.

Trenutci u dvoje

Ako ste u potrazi za destinacijom kao stvorenom za romantični bijeg, neka vaše odredište bude Falkensteiner Hotel Adriana u Zadru. Adults-only hotel smješten je na samoj plaži, oaza je mira i opuštanja i idealno mjesto za senzualne trenutke. Podignite romantičan odmor na višu razinu uz paket Vrijeme za dvoje koji, između ostalog, uključuje večeru u vrtu s bakljama i romantični set up sobe. Ako dio odmora želite provesti aktivno, idealno rješenje je Bike & Wine adventure paket koji kombinira rekreativno bicikliranje uz profesionalnog vodiča s istraživanjem zadarskih lokacija, a nakon vožnje slijedi degustacija vina u jednoj od lokalnih vinarija.

Hedonistička oaza s mediteranskim šarmom

Planirate li wellness vikend s prijateljicama ili voljenom osobom, pri odabiru odredišta dileme nema! U sklopu čarobnog Falkensteiner Resorta Punta Skala nedaleko Zadra nalazi se Hotel & Spa Iadera s pet zvjezdica, prvi izbor hedonista na jadranskoj obali.

Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Poseban highlight čeka vas na SIP&SPA programu u Acquapura SPA oazi koji se proteže na 6000 metara kvadratnih s turskim hamamom, a doživljaj upotpunjuju vrhunska gastronomska ponuda, pregršt aktivnosti, blaga mediteranska klima i predivan pogled.

Vrijeme za nove avanture

Falkensteiner Hotel Park Punat pun je pogodak za one koji na odmoru žele kombinirati odmor i opuštanje s raznim outdoor aktivnostima. Otkrijte ljepote otoka Krka na biciklu, trčeći ili šetajući, a usluga sport concierge omogućuje vam kreiranje aktivnosti baš po vašoj mjeri.

Kao posebnu poslasticu preporučujemo Kajak-sup turu u sklopu koje ćete s mora doživjeti bajkovit ugođaj zaljeva i otoka Košljun, a uz profesionalne ronioce upoznat ćete i čudesno podmorje Punta. Ljubitelje sporta i fine hrane oduševit će Kulinarsko biciklistička tura koja spaja istraživanje otočkih ljepota na dva kotača s degustacijama lokalnih proizvoda.

Odmor u prirodi s prijateljima

Spakirajte ekipu i zaputite se u Falkensteiner Premium Camping Zadar, jedan od najnagrađivanijih kampova u Hrvatskoj. Idealan spoj prirode i premium doživljaja nudi sve što je potrebno za ugodno provedeno vrijeme, a jedno što morate je odlučiti hoćete li boraviti u šatoru ili mobilnim kućicama.

Iskoristite posebnu ponudu i ostvarite do 20% popusta na odabrana noćenja uz Sunshine Special ponudu!