San Canzian Village & Hotel s novom restoranskom ponudom

201

Nakon uspješno dovršene prve faze projekta San Canzian, koja je kulminirala uključivanjem ovog istarskog bisera u prestižnu grupaciju Small Luxury Hotels of the World, jedan od najuzbudljivijih hotelijerskih projekata u Hrvatskoj u 2019. godini kreće dalje.

Suradnja s prestižnim zagrebačkim restoranom Noel, nositeljem Michelinove zvjezdice, rezultirala je vrhunskim restoranskim i barskim sadržajem u samom hotelu te jasno definiranom, visokom gastronomskom ponudom.

Management San Canzian Village & Hotela će od 1. siječnja u potpunosti preuzeti upravljanje cjelokupnom ponudom, kako bi se usredotočio na jedinstveno i nezaboravno iskustvo svojih gostiju.

Uspješna suradnja hotela i zagrebačkog Noela nastavit će se kroz povremene zajedničke gastronomske “pop up” projekte u jedinstvenom okruženju San Canziana.

U istarskom selu od samo tri stanovnika u neposrednoj blizini čarobnog Grožnjana, smjestio se San Canzian Village & Hotel. Jedinstveno mjesto koje odiše autentičnim istarskim ozračjem, spajajući tradicionalno i moderno gostima nudi individualni pristup i vrhunsku uslugu hotela s 5 zvjezdica.

San Canzian raspolaže s ukupno 24 sobe i suita nadahnutih istarskim šarmom koje su besprijekorno stopljene u srednjovjekovni ambijent. Prirodno okruženje vanjskog bazena s panoramskim pogledom na maslinike i vinograde pruža gostima idealnu atmosferu za uživanje i opuštanje uz umirujuće zvukove prirode.

Vrhunski restoran i zasigurno jedan od najboljih vinskih podruma u Hrvatskoj čine San Canzian Village & Hotel vrhunskom gastronomskom destinacijom.