Splitski Le Meridien Lav spreman za sezonu, više od 80% zaposlenika cijepljeno protiv Covid-19

Nakon što su mirnu zimu i proljeće uzrokovane pandemijom iskoristili za dovršetak prve faze obnove dijela svojih smještajnih kapaciteta, hotelskih prostora i sadržaja, menadžment splitskog resorta Le Meridien Lav danas prijepodne uputio je svoje zaposlenike na organizirano cijepljenje protiv Covid-19 koje je u Splitu organiziralo Ministarstvo turizma Republike Hrvatske. U splitskoj Spaladium Areni jutros je procijepljeno više od 80% zaposlenika ovog luksuznog splitskog resorta, svi oni koji do sada nisu cijepljeni ili koji nedavno nisu preboljeli Covid-19.

„U turizmu je ključ uspjeha čovjek! Zaposlenici su naša najveća snaga i njihova nam je sigurnost na prvome mjestu, kao i sigurnost svih naših gostiju. Od samih početaka pandemije pridržavamo se propisanih sigurnosnih i higijenskih mjera, kao i smjernica koje poštuje cijela mreža Le Meridien hotela. Detaljno propisane epidemiološke protokole naši su zaposlenici usvojili prošavši adekvatnu sigurnosno-zdravstvenu obuku. Organizirano cijepljene protiv Covid-19 samo je još jedan korak kako bismo bili potpuno spremni za sezonu i uspješno odgovorili na želju naših gostiju da se osjećaju što sigurnije. Zahvalni smo Ministarstvu turizma na organizaciji i mogućnosti da cijepimo i zaštitimo naše zaposlenike”, izjavio je Arnoud Zaalberg, generalni direktor resorta Le Meridien Lav.

U Le Meridien Lavu vjeruju kako nas ovoga ljeta očekuje još jedna pandemijska sezona no vjeruju kako se pridržavanjem epidemioloških mjera i preventivnim koracima poput cijepljenja zaposlenika i turističkih djelatnika možemo nadati boljoj sezoni nego 2020..

„Oporavak kakav priželjkujemo neće se dogoditi ove sezone, no uvjeren sam da će rezultati biti bolji.  Interes za dolazak i odmor u Hrvatskoj svakako postoji te ovisi o porukama koje šaljemo u svijet, a ovo cijepljenje jedna je od takvih pozitivnih i korisnih poruka. „Gost u doba korone“ jednako je odgovoran prema sebi i prema drugima, pažljiv ali istovremeno i vrlo zahtjevan. Gost očekuje da se poštuju najviši standardi na svim razinama. Nama to nije nepoznanica. Naši gosti oduvijek su željeli vrhunsku uslugu i vrhunsku lokaciju za svoj odmor, i upravo zato biraju splitski Le Meridien Lav”, dodao je Zaalberg.