Subotnja špica na Cvjetnom trgu uz finu kavicu i finalno natjecanje barista

Volite li u subotu prošetati gradom, dođite na finu kavicu 28.9 od 10 do 15 sati na Cvjetni trg. Sudjelujte u predstavljanju globalne Julius Meinl kampanje “Meet With A Poem”, koja potiče druženje i pisanje stihova, a održat će se 1. listopada, na Svjetski dan kave, u mnogim hrvatskim gradovima, čiji je popis dostupan na ovom linku!

No, stih u paru možete napisati i u subotu, zamijeniti ga za dvije besplatne kave ili dva čaja i provesti ugodno vrijeme u druženju s dragim osobama.

Napisane stihove potrebno je ubaciti u označene kutije na Cvjetnom trgu, a za svaki napisani stih tvrtka Julius Meinl donira 4 kn udruzi Veliko srce malom srcu.

Osim pisanja stihova, na Cvjetnom trgu moći ćete pogledati i finale prestižnog natjecanja “Julius Meinl Barista Championship”, na kojem će se natjecati osam najboljih hrvatskih barista iz Osijeka, Rijeke, Zagreba i Splita. Natjecanje započinje u 10 sati ujutro, a oko 15 sati saznat ćemo tko je sretnik/ca koji odlazi kao gledatelj na Svjetsko natjecanje barista u Australiju.