Sve o najmu autobusa i transportnih vozila za privatna putovanja

Optimizacija troškova, štednja vremena i privatizacija ruta uz transparentnu naplatu i educirano osoblje

Dodatne usluge poput one povremenog prijevoza postaju neizostavni dio ponude vezane za modernu turističku i prijevozničku industriju te doprinose općem gospodarskom prosperitetu. Prijevoz putnika po principu najma privatnih linija postaje sve popularniji i važniji u današnjem svijetu. Ova praktična usluga, koja omogućuje grupama putnika da unajme privatne vozne linije za svoje potrebe, ima izvanredan potencijal za poticanje razvoja turizma i gospodarstva na mnogo razina, ujedno olakšavajući planiranje brojnih događanja, turističkih ili poslovnih putovanja.

Pojava privatnih linija potiče konkurenciju u prijevoznoj industriji. Tradicionalni autobusni prijevoznici ili sezonske taxi tvrtke su prisiljene poboljšavati svoje usluge kako bi ostale konkurentne što rezultira boljom kvalitetom usluge, nižim cijenama i većim izborom za putnike, unatoč često spominjanim negativnim iskustvima pojedinih lakovjernih turista.

Prilagođenost putničkim potrebama

Najam privatnih linija omogućuje putnicima potpunu prilagodbu putovanja njihovim specifičnim potrebama i preferencijama. Ovo je ključno za turističku industriju jer putnici sve više traže personalizirane i jedinstvene doživljaje. Grupa turista može unajmiti vozilo koje odgovara njihovom broju, stilu i ciljevima putovanja, što povećava kvalitetu njihovog iskustva. Privatne linije mogu dovesti putnike do manje poznatih i teže dostupnih turističkih destinacija koje obično nisu pokrivene redovitim prijevoznim sredstvima što dodatno dodaje razvoju turizma u ruralnim područjima i manje poznatim gradovima, čime se povećava raznolikost ponude i pridonosi ravnomjernijem regionalnom razvoju.

S druge strane, poslovni putnici često zahtijevaju posebne usluge i pristup pri putovanju kako bi njihovi poslovni angažmani bili učinkoviti i udobni. Poslovna putovanja u organiziranim grupama i putem privatnih autobusnih linija sve je češća usluga kod domaćih prijevoznika, radi potrebe optimizacije ​​s troškova goriva, parkiranja i putnih troškova za više vozila i ljudi. Korištenje mini busova i prijevoza poslovnih putnika često znači manje čekanja na aerodromima, stanicama ili troškova na pojedinačne vožnje taksijem, a putnici mogu koristiti putovanje za rad, sastanke ili planiranje, čime se povećava produktivnost.

U tom kontekstu, jedan od poznatijih domaćih prijevoznika, tvrtka Pleso prijevoz nudi prilagođene usluge koje odgovaraju potrebama poslovnih i povremenih putnika na raznim privatnim turama.

Uz postojeće linije koje spajaju najveće domaće zračne luke i obližnje gradove, ova tvrtka posvećena je pružanju visokokvalitetnih i praktičnih transportnih „out of the box„ rješenja i drugim privatnim i poslovnim korisnicima, olakšavajući putnicima dolazak na destinaciju u željenom tempu i sa svim potrebnim olakšicama.

Pleso prijevoz nudi posebne korporativne pakete koji uključuju povoljne tarife i dodatne pogodnosti za tvrtke koje često koriste ove usluge. Poslovni putnici često imaju čvrst raspored, stoga u dogovoru s klijentima i putem rezervacija unaprijed, željeni Pleso prijevoz mini bus dolazi na željenu lokaciju u dogovorenom timingu kako bi smanjio stres i čekanje koje je često prilikom drugih opcija prijevoza.

Uz klasične autobusne modele pogodne za turistička putovanja i obilaske, Pleso prijevoz flota uključuje brza transferna vozila za veće količine putnika koja omogućavaju poslovnim putnicima da stignu do svojih sastanaka ili aerodroma brže i bez stresa, čime se štedi dragocjeno vrijeme. Sama usluga je je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, kako bi se osiguralo da povremeni putnici imaju podršku i kad putuju izvan radnog vremena. Sve informacije se dogovaraju s agentom za podršku koji u kratkom roku daje informacije o cijenama i dostupnim vozilima,  dok se jednostavno praćenje troškova putovanja vodi putem otvaranja poslovnog računa i slanje faktura za sve vožnje.

Pleso prijevoz predan je pružanju najboljih usluga za sve opcije i kategorizaciju putnika. Uz kvalitetnu ponudu vozila, pouzdane i educirane vozače i prodajno osoblje, povremeni opcije prijevoza ove tvrtke samim putnicima omogućuju veću prilagodljivost željenih ruta kretanja, a uz to dodatno poboljšavaju dostupnost destinacija, promiču održivost i potiču lokalnu ekonomiju.

Više informacija o cijeni i raspoloživost vozila možete saznati na mrežnim adresama tvrtke.

O TVRTKI PLESO PRIJEVOZ D.O.O.

Pleso prijevoz d.o.o. je renomirana prijevoznička tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u pružanju usluga prijevoza putnicima. Tvrtka Pleso prijevoz osnovana je 1994. godine odvajanjem voznog parka Croatia Airlines u posebno poduzeće. Trenutno, raspolaže s brojem od 80-ak zaposlenih koji svojim radom i kvalitetom nastoje pružiti vrhunsku uslugu svim putnicima i korisnicima. Prvotna namjena je bila prijevoz putnika Croatia Airlinesa do Zračne luke Zagreb i natrag, te prijevoz kabinskog osoblja. Danas tvrtka posluje u Zagrebu, Zadru, Rijeci i Splitu, a u njene djelatnosti ubraja se dodatno prijevoz djelatnika zračnih luka, prijevoz izgubljene prtljage, prijevoz putnika na peronima Zračnih luka gradova poslovanja. Osim prijevoza autobusima, u ponudi Pleso prijevoz nudi prijevoz malih i velikih grupa putnika s  kombi vozilima, minibusevima i autobusima u Hrvatskoj i inozemstvu. Misija tvrtke je omogućiti putnicima da stignu do svojih odredišta udobno, brzo i sigurno. S ponosom stvaramo mostove između gradova i zajednica, gradeći trajne veze među ljudima.