TED BED madraci osiguravaju najveću razinu komfora i kvalitetu sna

511

U današnje vrijeme, na nama je da odlučimo gdje i kako ćemo provesti svoje slobodno vrijeme, a ono što je najbitnije je kvaliteta sna, neovisno o geografskoj regiji. Lijepo uređeni interijeri pozivaju nas na opuštanje, no najvažnija je revitalizirajuća moć sna te kvalitetan madrac. Kako bi ugostiteljsko- turistički objekti svojim gostima omogućili savršen odmor, bitno je uzeti u obzir specifičnost geografske regije i lokalne navike spavanja.

Mi u TED-u potičemo jedinstvenost svakog ugostiteljsko-turističkog objekta. Bilo da se radi o mjestu prilagođenom obiteljima gdje su udobnost i sigurnost krucijalni, prostoru za odvažne avanturiste koji cijene kreativnost i uzbuđenje, ili pak utočištu za poslovnjake koji zahtjevaju preciznost, točnost i savršenstvo, mi nudimo rješenje za sve.

TED-BED EAD je certificirani proizvođač s iskustvom i tradicijom u suradnji s ugostiteljsko-turističkim objektima. Hotel kolekcija iz TED BED-a kreirana je kako bi gostima pružila najveću razinu komfora i kvalitete sna. Kolekcija se sastoji od podnica, madraca, baza kreveta i kompletnih sustava za spavanje koji uključuju i raznoliku ponudu jastuka, popluna, plahti i ručnika.

Proizvodi po narudžbi klijenta također su uključeni u ponudu tvrtke. Svaka narudžba se tretira individualno, prema specifičnim zahtjevima klijenta i proizvodi su napravljeni na način da se osigura dugotrajnost i lako održavanje. Stroga kontrola kvalitete odvija se tijekom cijelog procesa proizvodnje. Kao dio TED Capital grupacije, TED se oslanja na vlastitu proizvodnju opruga, pjene i logistiku koji zajedno omogućuju skladnu proizvodnju i jednostavnu kontrolu procesa.

Osnovana 1995. godine, tvrtka TED BED danas je vodeći europski proizvođač madraca, kreveta, podnica i dekoracija za spavaću sobu, s preko 20 godina iskustva i brojnim postignućima te prepoznatim inovacijama u području djelatnosti. Tvornica tvrtke TED jedna je od najvećih u Europi, s površinom od 29,000 m2 i opremljena sa najnovijom tehnologijom za proizvodnju madraca, s godišnjim kapacitetom proizvodnje od 1,600,00 artikala i skladišnim kapacitetom od 20.000 artikala. S više od 300 vlastitih trgovina, 1000 partnerskih trgovina i u partnerstvu s nekim od najvećih lanaca hipermarketa u svijetu, TED ostaje blizak ljudima. Tvrtka je registrirana prema ISO9001:2015 standardu, s OEKOTEX certifikatom za proizvodnju madraca i LGA certifikatom njemačkog laboratorija.

Neki od hotela koji su opremljeni TED proizvodima:

JW Marriott – Cannes, Francuska
AC Hotel by Marriott Ambassadeur Antibes – Juean Les Pins, Francuska
Chateau Les Carrasses – Quarante, Francuska
Best Western Hotel Domicil – Frankfurt Am Main, Njemačka
Tuberis Nature & Spa Resort – Tubre, Italija
Best Western Malmia Hotel – Švedska
Holliday Inn – Plovdiv, Bugarska
Apollo Beach – Faliraki Rhodes, Grčka

Ekskluzivni distributer TED BED asortimana za Hrvatsku je tvrtka Meblo Trade d.o.o. s razgranatom maloprodajnom i veleprodajnom mrežom diljem Hrvatske.