Terme Olimia imaju savršen scenarij za bijeg od

Zašto je bijeg od rutine važan? Dobivate priliku istražiti nešto novo, a taj osjećaj slobode jako je uzbudljiv. Nakon svakog breaka, pa makar samo i na dva dana, naučimo nešto novo o životu i o sebi, a i ponedjeljak se više ne čini tako lošim. Jer, naravno, ponovo dolazi vikend. Znanost je oko pitanja važnosti odmora, uistinu, jedinstvena, pa tvrde kako već kratki odmak od uobičajenih distrakcija omogućuje da zastanemo, odmorimo se i s novom energijom nastavimo dalje. Toga su svjesni i u slovenskim Termama Olimia, gdje su kreirali savršenu ponudu – odmor uz wellness opuštanje.

Znate onaj osjećaj krivnje koji vas obuzme kad naizgled ne radite ništa? Mnogi ljudi bore se s tom krivnjom, jer su na tim vrijednostima odgojeni, no stati i odmaknuti se od svega pomaže nam da se osjećamo bolje i radimo produktivnije. Ako ste suočeni s problemom i trebate pronaći kreativno rješenje, dobra je ideja odmaknuti se i neko vrijeme raditi nešto drugo.
Naš prijedlog: rezervirajte minimalno dva polupansiona u Wellness hotelu Sotelia, a u paketu dolazi i mogućnost korištenja usluga Wellnessa Orhidelia, kupanje u bazenima Wellness Termalija Relax te opuštanje u Svijetu sauna Wellness centra Termalija. Mnogo sadržaja uz koje ćete zaboraviti na stvarni svijet.

Ako samo mukotrpno radite – na poslu i kod kuće – sigurno ste primijetili da vam je motivacija (a ne samo energija!) sve manja. Dobra je vijest da već kratki odmor tijekom kojeg ćete, malo za promjenu, ugađati sebi, motivaciju vraća na stare postavke. Slično je i s ljubavnim vezama, koje nemilosrdan životni ritam lako može uspavati.


Naš prijedlog: posebna ponuda Terma Olimia uključuje, između ostalog, neograničen ulaz u Wellness Orhidelia, gdje imaju super proljetne masaže. Antistresna masaža leđa, vrata, ramena i vlasište, s tretmanom akupresurnih točaka te masažom stopala, odagnat će stres i vratiti vam energiju. Ako ste, pak, u paru možete isprobati proljetno maženje udvoje, tj. relax masažu cijelog tijela, s uključenim saunama i bazenima ovog godinama najboljeg wellnessa u Sloveniji.

Kako bi break bio učinkovit, morate raditi ono što vas osobno veseli. Možda nekog veseli joga ili opuštanje u pjenušavoj kupki, no vi ste više aktivni tip – prilagodite odmor sebi. I Terme Olimia personalizirale su svoju posebnu ponudu, pa su za svakog gosta osigurali poklon. Naime, mogu birati između wellness bona, najma bicikla na 3 sata ili zamjenu pansionske večere za večeru kod odabranih lokalnih ugostitelja. Svakome prema svojim afinitetima!

Dijeli