Time Restoran & bar nudi gurmanski doručak u centru Zagreba

797

Time Restoran & bar svojim gostima od ranog jutra nudi ukusne doručke za koje tvrde da im nijedan gurman neće odoljeti. Time doručci najbolja su pozivnica za sve ljubitelje dobre hrane, za one koji vole jutra započeti s finim obrokom i pronaći malo mira u užurbanom ritmu centra Zagreba.

Vođeni uspjehom svoje gastro ponude, koja iz dana u dan privlači sve više zaljubljenika u vrhunsku gastronomiju, vodeći ljudi Time restorana & bara odlučili su se za još jedan zanimljiv izazov. U svoju ponudu uvrstili su ukusne doručke, koji će zainteresirati sve kojima je Time postao svojevrsna oaza i primjer vrhunske kulinarske ponude, ali i mnogobrojne goste i turiste kojima je doručak nezaobilazan dnevni obrok, a pristaju samo na kvalitetu i visoki standard.

Upravo su kvaliteta i želja za novim dokazivanjima doveli do ponude koja će razveseliti zaljubljenike u hranu i koji će od jutarnjih sati predstavljati sve mogućnosti Time restorana & bara. Na jutarnjem meniju nalaze se pomalo neuobičajena, ali ukusna jela, koja privlače gurmane svojim mirisima i okusima.

Ljubitelji doručka tako mogu izabrati između briocha (pareni tostirani briochi, topljeni sir, dimljena kobasica), Asian spice granole (hrskavi zapečeni musli, lješnjaci, orasi, kokosovo ulje i jogurt), omleta i quicha s mariniranim losom (gravlax losos, špinat i ovčja skuta).

Cijena menija iznosi 35 kuna, a za dodatnih 10 kuna gosti će moći birati između kave, čaja ili prirodnog soka.