U centru grada ponovno uživaj u čarobnim zalascima sunca

Corona Sunsets Sessions party u ove kasne ljetne dane oživio je metropolu i povratak u grad pretvorio u pravi doživljaj!

Na već dobro poznatoj adresi Ilica 10, od danas pa sve do 15. rujna posluživat će se hladno Corona pivo i raznovrsni kokteli na bazi Corone. Antonija Stupar Jurkin, Igor Barberić, Tomislav Marić ToMa, Zembo Latifa, Andrea Trgovčević, Juraj Šebalj, Miran Kurspahić, Filip Vidović i brojna druga javna lica i influenceri posjetili su krov Zagrebačkog plesnog centra i potvrdili da svako ljeto mora ima jedan ovakav događaj.

Ležaljke, chill zone, jastučići, lampice i malene zelene oaze osvojile su sve prisutne, a ovaj event koji slavi zalazak sunca i opuštene provode još je jednom osvojio i društvene mreže. Osmu godinu za redom, Corona Sunsets Sessions donosi osjećaj ljeta u Zagreb i uspješno okuplja sve raspoložene za dobar provod i opuštanje uz zalazak sunca.

Uz tople zrake sunca i čaroban zalazak otvorena je još jedna sezona popularnog eventa koji diljem svijeta osvaja ljubitelje Corona piva. Ove godine posjetitelje će iznenaditi i zabavne radionice izrade terarija i kokedama za koje se moguće prijaviti putem Facebook stranice. Inspirirana održivošću, ova zelena oaza puna raznolikih biljaka, posljednja dva dana održavanja dijelit će biljke posjetiteljima koji ih žele ponijeti kući. Tako će, osim sjećanja na dobra druženja, gosti dobiti i dugotrajnu uspomenu.

Corona Sunsets Sessions čeka vas svaki dan od 17 do 24 sata, a više detalja može se pronaći na službenoj Facebook stranici.