Uskoro Imperial Spirits Festival, prestižni festival koktela

Najbolji koktel majstori i miksolozi iz regije i Europe predstavljaju nove trendove i vrhunske koktele na jednoj od najljepših lokacija na Jadranu

Uoči početka glavne turističke sezone, najveća turistička kompanija na Kvarneru, Liburnia Hotels & Villas, organizira hrvatski festival koktela. Imperial Spirits Festival održat će se u hotelu Kvarner u Opatiji, 26. i 27. svibnja. Festival spaja svijet jedinstvenog barskog iskustva, najnovijih i najboljih žestokih pića, te okuplja najbolje koktel majstore i miksologe iz Hrvatske, regije i Europe koji će predstaviti najnovije trendove ove industrije uz nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje.

Iako je opatijska rivijera poznata po svojim znamenitostima, arhitekturi, moru i plažama, Liburnia Hotels & Villas, kao vodeći kvarnerski turistički brend, aktivno se trudi ulagati u zajednicu i unaprijediti ponudu za domaće turiste, kao i turiste iz svih dijelova svijeta, a sve kako bi im osigurali vrhunsko iskustvo tijekom njihovog boravka. To uključuje razne inicijative i projekte koji se većinom fokusiraju na očuvanje okoliša, zaštitu kulturnog nasljeđa i podršku lokalnoj zajednici u brojnim projektima.

“Veselimo se i ponosni smo na ovaj projekt jer Imperial Spirits Festival, osim vrhunske zabave, nudi i edukativni sadržaj za naše posjetitelje te predstavlja nastavak ulaganja u Opatiju kao destinaciju koja svojim stanovnicima i gostima nudi sve što požele tijekom cijele godine. Festival okuplja najbolje od najboljih, imat ćemo priliku uživati u nekim novim okusima, upoznati nove trendove iz dinamičnog svijeta koktela, možda čak i među prvima otkriti koji će to koktel biti koktel ovog ljeta! Svim posjetiteljima garantiramo vrhunsku zabavu i nezaboravno iskustvo. Vidimo se u Opatiji!”, poručili su iz kompanije Liburnia Hotels & Villas.

Na prvom Imperial Spirits Festivalu sudjeluje više od 20 poznatih brandova pića sa svojim signature koktelima, a sva će se pića moći kupiti u festivalskoj trgovini. Osigurana je i gastro zona s izborom lokalnih i internacionalnih delicija. Uz sve to, preko dana će posjetitelji uživati u vrhunskoj glazbi poznatih izvođača i DJ-eva, a večer je rezervirana za nezaboravan after party.

Uz Liburnia Hotels&Villas, u organizaciji sudjeluju i partneri iz Austrije koji niz godina organiziraju poznati i visoko posjećeni Liquid Market. “U današnje vrijeme, užitak, estetika i kvaliteta su nezaobilazni trendovi na tržištu koktela. Drago nam je što je i hrvatsko tržište to prepoznalo, a naše dugogodišnje iskustvo u organizaciji ovakvih festivala pomoći će nam pozicionirati Imperial Spritis Festival kao ‘IT’ mjesto u regiji za zabavu, degustaciju, prezentaciju i edukaciju kada su u pitanju kokteli”, istaknuo je Bert Jachmann, osnivač Liquid Market Festivala.

Ulaznice za festival, ponuda smještaja, kao i više informacija, mogu se pronaći na Imperial Spirits Festival web stranici te društvenim mrežama Facebook i Instagram.