Uživajte i dalje na Ljetnim večerima u O’broku!

Na jednoj od najljepših terasa u gradu, na dobro poznatoj staro zagrebačkoj lokaciji, u restoranu  O’brok, na Langovom trgu 6, mnogo je razloga zbog kojih biste trebali posjetiti ovaj gastro kutak i iskoristiti priliku ljetnog izlaska gradom. Ljetne večeri u O’broku predstavljaju zanimljiv eno gastro  program i idealan su odabir za opušteni provod i produžetak ljetnog raspoloženja.

Predivni otmjeni interijer restorana O’brok, koji je smješten u rodnoj kući književnika Augusta Šenoe,  uz pripadajući atrij unutar kojeg se nalazi čarobna terasa, sakrivena od pogleda, a istovremeno prozračna i stvorena za ugodna druženja, ovog se ljeta ponovno nametnula kao inovativno hit gastronomsko utočište.

Predahnite nakon radnog dana uz promotivne cijene 

Osim privlačnog interijera i lokacije, program ljetnih večeri u O’broku osvaja zavidnom paletom pića. Uživajte u savršenom osvježenju, bilo kao potpuni predah nakon cijelog dana,  nakon posla ili navečer. Po promotivnim cijenama kušajte Perković rakije i gin, te vrhunska vina i pjenušce iz Petrač vinarije.

Tanjur u O’broku obiluje pravim domaćim delicijama. Jelovnik je prilagođen ponudi sezonskih namirnica te je nadopunjen i nekim novim jelima, kao što su trenutno vrganji. Vrganj je jedna od najcjenjenijih gljiva, pa su u O’broku posebno ponosni na novi jelovnik koji je upotpunjen raznovrsnim jelima s ovom omiljenom ljetnom delicijom.

Svakako vrijedi isprobati i delicije poput domaćeg dalmatinskog pršuta i sira,  fuži s tartufima, rižota sa kozicama, njoki sa škampina, hladne salate s biftekom i povrćem, zapečenog patlidžana s mozzarelom i šalšom, istarske  maneštre i žgvaceta, raznih juha i deserta, od domaćih zagorskih štrukli, do voćnih pita ili dalmatinske rožate.

U skladu sa svim epidemiološkim preporukama i uz najviše higijenske standarde, a nudeći jedan drugačiji doživljaj i specifičnu gastronomsku ponudu, ljetne večeri u O’broku idealne su ako se želite opustiti i uživati u posebnoj atmosferi, vrhunskoj hrani i premium pićima po promotivnim cijenama.

O’brok. Domaće i točka.

https://obrok.hr/
https://www.instagram.com/obrok_restoran/?hl=hr
https://www.facebook.com/RestoranObrok/