Valamar Riviera uoči Uskrsa otvara devet hotela

174

Hotelska grupacija Valamar Riviera uoči Uskrsa planira otvoriti tri hotela u Poreču, dva na Krku te po jedan u Rapcu, na Rabu, Makarskoj i Dubrovniku, a radit će i dva kampa, na Krku i Rabu, pri čemu za te blagdane uz strane očekuju i domaće goste, kojih su imali i najviše tijekom zime, doznaje se iz Valamara.

Valamar je razradio i paket mjera putem kojeg organizira sve potrebne zdravstvene usluge gostima za vrijeme odmora, što uključuje i organizaciju antigen i PCR testiranja u sklopu smještajnog objekta, kao i pokrivanje troškova produljenog boravka osobama oboljelim od covida-19 i svima uključenima u njihovu rezervaciju.

Još početkom travnja 2020. Valamar je pokrenuo program “Pauza, Restart” s ciljem očuvanja svih radnih mjesta, a koji je produžen do 31. ožujka 2022. uz podršku socijalnih partnera. U okviru tog programa svim zaposlenicima Valamara koji su upućeni na čekanje bez obveze rada, osigurana je isplata naknade plaće u iznosu od 60 posto, ali ne manje od 4.250 kuna neto, uz podršku Vladine mjere za očuvanje radnih mjesta u pogođenim djelatnostima.