Velika nagrada za Aminess Hotele i Kampove

693

Aminess hoteli i kampovi su u sklopu ovogodišnjih European Business Awardsa osvojili nagradu u kategoriji The Elite Award for Growth Strategy of the Year kao nacionalni pobjednici. Nagradu je na prošlotjednoj svečanoj dodjeli u Varšavi, u ime Aminessa preuzeo direktor prodaje i marketinga Mladen Knežević. Više od 112.000 prijava stiglo je iz čitave Europe za nagradu EBA koja se dodjeljuje u 12 različitih kategorija od kojih svaka ima specifične kriterije ocjenjivanja. Aminess hoteli i kampovi nagradu su osvojili nakon što su ušli u uži krug natjecanja nazvan Ones To Watch i time još jednom potvrdili svoju predanost vrhunskoj usluzi, inovacijama, neprekidnom razvoju te izgradnji i održavanju dugoročnih pozitivnih odnosa s gostima i zaposlenicima.

European Business Award dodjeljuje se od 2007. godine tvrtkama u europskoj poslovnoj zajednici koje svojim djelovanjem promiču uspješnost, inovativnost i etičnost. Tijek ocjenjivanja, odabira te, naposljetku, dodjeljivanja nagrada dugotrajan je i opsežan. Tako je stručni žiri nakon primitka više od 112.000 prijava u prosincu prošle godine odabrao njih 2.898 na razmatranje, a nacionalni su pobjednici  u završnom krugu morali odraditi prezentaciju svojeg poslovanja, odgovarati na zahtjevna pitanja, opravdati zašto baš oni zaslužuju nagradu, što je odrađeno uživo kroz nekoliko sati pred žirijem od čak 50 sudaca.

„Ova nagrada potvrda je uspješnog razdoblja koje su obilježili rast poslovanja, osnaživanje naše pozicije na postojećem te otvaranje novih tržišta. Glavni razlozi rasta tvrtke jesu proaktivan pristup prodajnim i marketinškim aktivnostima, investicijska ulaganja u proteklih pet godina te odnosi prema zaposlenicima, gostima i partnerima što je i sažeto u našem sloganu „Veze koje traju“. Izuzetno nam je drago što je i međunarodni žiri EBA-e prepoznao naša kontinuirana ulaganja u razvitak i unapređenje usluga te temeljnu vrijednost naše tvrtke – stvaranje dugoročnih odnosa s gostima, zaposlenicima i lokalnom zajednicom. To se pokazuje ključnim za uspješnost našeg poslovanja te nas potiče na razvoj novih ideja, specifičnih projekata i proizvoda koji stvaraju dodatnu vrijednost“, izjavio je Mladen Knežević, direktor prodaje i marketinga u Aminessu, a dodao je kako je ovo priznanje rezultat zajedničkog rada i zalaganja svih zaposlenika te poticaj za daljnja ulaganja.

Dodjeli nagrada nazočila je i veleposlanica RH u Poljskoj, dr.sc. Andrea Bekić, te ju popratila srdačnim čestitkama: „S velikim zadovoljstvom dočekala sam ovogodišnje nagrade European Business Awards (EBA) a posebno onu u kategoriji The Elite Award for Growth Strategy of the Year, koju su na nacionalnoj razini osvojili Aminess Hoteli i Kampovi. To je zasluženi uspjeh naše tvrtke s više od 40 godina tradicije u pružanju turističkih usluga u hotelima i kampovima. Prepoznatljivost i uspjeh Aminessa rezultat su dugotrajne orijentacije prema visokokvalitetnom turizmu, a nagrade poput ove najnovije potvrda su da je riječ o jednoj najsuvremenijih i inovativnom razvoju poslovanja najpredanijih tvrtki u Hrvatskoj“.